blank

Nanolash Eyelash Serum – Review (Κριτική)

Δείτε το Review μου (Κριτική) για τον ορό Βλεφαρίδων Nanolash Eyelash Serum (2021)

Το σημερινό μας review (κριτική) αφορά ένα προϊόν (ορό βλεφαρίδων), το οποίο υπόσχεται τέλειες φυσικές βλεφαρίδες και ακούει στο όνομα Nanolash Eyelash Serum. Στην περίπτωση που δεν το έχετε ήδη δοκιμάσει ήρθε η ώρα να το κάνετε! Το αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει και είμαι σίγουρη πως δεν θα μπορείτε να το αποχωριστείτε! Πάμε λοιπόν να δούμε αναλυτικότερα σε αυτό το Review τί ακριβώς είναι το Nanolash Eyelash Serum και πώς λειτουργεί! Είστε έτοιμες να ξεκινήσουμε;

Nanolash Eyelash Serum - Review (Κριτική) - LadiesWorld.gr

Τί είναι το Nanolash Eyelash Serum?

Πρόκειται για έναν όρο ή αλλιώς serum βλεφαρίδων, ο οποίος δίνει όχι μόνο μήκος αλλά και όγκο στις βλεφαρίδες. Η επιλογή των συστατικών του εν λόγω προϊόντος δεν είναι καθόλου τυχαία. Ο στόχος της εταιρείας που το δημιούργησε ήταν η σύσταση ενός ορού που ναι μεν να ενισχύει τις βλεφαρίδες αλλά ταυτόχρονα να μην προκαλεί κανενός είδους οφθαλμολογικό ερεθισμό ή αλλεργία. Πάνω σε αυτό το κομμάτι έγινε λεπτομερής ερεύνα και αυτός είναι και ένας από τους λόγους που επιλέχθηκαν 100% φυσικά συστατικά. Για τα συστατικά θα μιλήσουμε αναλυτικότερα και στη συνέχεια του άρθρου.

Τρόπος δράσης του Nanolash Eyelash Serum!

Η δράση του ορού Nanolash ξεκινά από την 1η κιόλας ημέρα χρήσης. Παρόλα αυτά τα αποτελέσματα του είναι ορατά μετά από 4 εβδομάδες εντατικής εφαρμογής, κοινώς μετά από 1 περίπου μήνα. Προσοχή! Εντατική εφαρμογή σημαίνει καθημερινή χρήση για 30 ημέρες! Όπως καταλαβαίνετε σε διαφορετική περίπτωση θα υπάρξει καθυστέρηση στην απόδοση του προϊόντος.

Σύμφωνα λοιπόν με την εταιρεία, μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα οι βλεφαρίδες αυξάνονται τόσο σε μήκος όσο και σε όγκο κατά 50%. Οι αξιολογήσεις του καθώς επίσης και ο αριθμός των πωλήσεων του προϊόντος ανά τον κόσμο φαίνεται να επιβεβαιώνουν τον παραπάνω ισχυρισμό.

Ο τρόπος εφαρμογής του Nanolash Eyelash Serum είναι παιχνιδάκι! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τοποθετήσετε το βουρτσάκι μεταξύ δέρματος και βλεφαρίδων, αφού πρώτα βεβαιωθείτε ότι στο σημείο δεν υπάρχει ίχνος κρέμας ή οποιουδήποτε άλλου καλλυντικού προϊόντος. Μετά από αυτό τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει ο ορός! Απορροφάται σε χρόνο dt και δεν αφήνει ίχνος λιπαρότητας στα βλέφαρα. Στην πραγματικότητα οι ίδιες οι ρίζες των βλεφαρίδων απορροφούν τον ορό και ενεργοποιούν τα ενισχυτικά του συστατικά.

Nanolash Eyelash Serum photo 3 - LadiesWorld.gr

Χρώμα και προστασία σε βάθος!

Τα πλεονεκτήματα του Nanolash Eyelash Serum δεν σταματούν εκεί! Υπάρχουν δύο ακόμα σημαντικά σημεία που έχουν κάνει τον γυναικείο πληθυσμό να το λατρέψει. Το ένα από αυτά είναι το χρώμα που δίνει στις βλεφαρίδες. Όσο το χρησιμοποιείτε θα δείτε ότι οι βλεφαρίδες σας θα φαίνονται πιο σκούρες. Το γεγονός αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να σας τρομάξει ή να σας ανησυχήσει. Στην ουσία δημιουργείται ένα προστατευτικό στρώμα, το οποίο έχει ως στόχο να αποτρέψει το σπάσιμο αλλά και την πτώση των βλεφαρίδων. Αυτό το προστατευτικό τοίχος είναι το δεύτερο σημαντικό πλεονέκτημα που σας ανέφερα πιο πάνω.

Οι φανατικές θαυμάστριές του αναφέρουν στις αξιολογήσεις τους πως οι βλεφαρίδες τους είναι τόσο έντονες και ζωντανές που δεν χρειάζεται πλέον να φορούν ούτε μία στρώση μάσκαρας! Μάλιστα ανάμεσα σε αυτές υπάρχουν και γυναίκες που έχουν δει τις βλεφαρίδες τους να ανασταίνονται μετά από βαρβάτες χημειοθεραπείες. Αυτό από μόνο του πιστεύω ότι σημαίνει πολλά!

Nanolash Eyelash Serum photo 4 - LadiesWorld.gr

Τα συστατικά του Nanolash Eyelash Serum!

Όπως σας επισήμανα και πιο πάνω η επιλογή των συστατικών του Nanolash δεν είναι καθόλου τυχαία. Το μότο της εταιρείας είναι ότι η ομορφιά πρέπει να συμβαδίζει με την υγεία και για αυτό επιλέχθηκαν φυσικά και υποαλλεργικά υλικά για τη σύστασή του. Πριν από την κυκλοφορία του πραγματοποιήθηκαν μελέτες και δοκιμές χρόνων προκειμένου να εξασφαλιστεί η αποτελεσματικότητά του αλλά και για να πιστοποιηθεί η ασφάλειά του.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφέρω πως το προϊόν είναι οφθαλμολογικά ελεγμένο όμως εάν έχετε κάποιο ατύχημα και εισχωρήσει κατά λάθος στο μάτι σας τότε συνιστάται να ρίξετε άφθονο χλιαρό νερό. Αυτό φυσικά αναγράφεται και στις οδηγίες χρήσης, τις οποίες επιβάλλεται να τις ακολουθήσετε πιστά!

Συντήρηση του αποτελέσματος!

Τί γίνεται λοιπόν μετά από τις 30 μέρες; Χρειάζεται να συνεχιστεί η εντατική χρήση ή μπορεί να αφήσει κανείς εντελώς στην άκρη το προϊόν; Όπως οι περισσότερες «θεραπείες» έτσι και αυτή απαιτεί κάποιου είδους συντήρηση. Σίγουρα δεν θα χρειαστεί να συνεχίσετε την καθημερινή εφαρμογή αλλά η εφαρμογή του Nanolash δύο με τρείς φορές την εβδομάδα κρίνεται απαραίτητη. Με αυτό τον τρόπο θα διατηρηθεί το αποτέλεσμα αναλλοίωτο και δεν θα γυρίσετε και πάλι στο μηδέν!

Ορός Βλεφαρίδων photo 2 - LadiesWorld.gr

Ο ορός Nanolash είναι διαθέσιμος για αγορά σε όλες τις χώρες της Ευρώπης και η τιμή του αγγίζει τα 39€! Η εταιρεία προνόησε και δημιούργησε και πακετάκια σε καλύτερη τιμή για τους φανατικούς του αγοραστές! Φυσικά, μπορεί να χρησιμοποιηθεί άφοβα τόσο από γυναίκες όσο και από άντρες! Εννοείται πως θα ήταν καλό, πριν τη χρήση του συγκεκριμένου προϊόντος να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας, ειδικά εάν υπάρχει κάποια ευαισθησία με τα μάτια σας!

 

Nanolash Eyelash Serum (ορό βλεφαρίδων) photo 5 - LadiesWorld.gr

Ορός Βλεφαρίδων photo 1 - LadiesWorld.gr

 

Nanolash photo 3 - LadiesWorld.gr

Nanolash photo 1 - LadiesWorld.gr

Nanolash photo 4 - LadiesWorld.gr

Nanolash photo 2 - LadiesWorld.gr

Nanolash photo 5 - LadiesWorld.gr

 

Nanolash photo 6 - LadiesWorld.gr

Nanolash photo 8 - LadiesWorld.gr

Nanolash photo 9 - LadiesWorld.gr

Nanolash photo 7 - LadiesWorld.gr

Nanolash photo 11 - LadiesWorld.gr

Nanolash photo 10 - LadiesWorld.gr

 

Εσείς γνωρίζετε το εν λόγω serum; Εάν όχι, θα μπαίνατε στον πειρασμό να δοκιμάσετε το Nanolash; Περιμένω τα σχόλιά σας! Φιλάκια πολλά σε όλες!

CO-FOUNDER : LadiesWorld.gr YOUTUBE CHANNEL : LadiesWorldGR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *