blank

Μάσκαρα Benefit Brow Setter – Review (Κριτική)

Δείτε το Review μου (Κριτική) για τη Μάσκαρα Benefit Brow Setter!

Η εταιρεία Benefit φημίζεται για τα προϊόντα φρυδιών, τα οποία έχουν κατακτήσει την αγορά όσον αφορά αυτό το κομμάτι του μακιγιάζ. Μεταξύ αυτών των προϊόντων υπάρχει η μάσκαρα Benefit Brow Setter. Πρόκειται για ένα πραγματικό διαμάντι που χρησιμοποιείται για την σταθεροποίηση των φρυδιών. Υπάρχει στα περισσότερα επαγγελματικά βαλιτσάκια αλλά και στα νεσεσέρ αρκετών beautyholics. Είστε έτοιμες να αναλύσουμε τα πάντα γύρω από την μάσκαρα Benefit Brow Setter σε αυτό το άρθρο Review (Κριτική)?

Benefit Brow Setter - LadiesWorld.grBenefit

Ένα διαμάντι σε συσκευασία των 7ml!

Ο χαρακτηρισμός διαμάντι είναι στην προκειμένη περίπτωση μεταφορικός και κυριολεκτικός. Μεταφορικός γιατί η απόδοσή του είναι χωρίς ίχνος υπερβολής άψογη και κυριολεκτικός γιατί αξίζει όσο ένα “διαμάντι”. Μέσα σε αυτή την υπέροχη συσκευασία εμπεριέχονται μόλις 7ml προϊόντος στην τιμή των 30,95€. Είναι ξεκάθαρο πως πέρα από το περιεχόμενο πληρώνει κανείς αδρά και την ίδια τη συσκευασία.

Τα καλά νέα είναι πως κυκλοφορεί και σε μικρότερη συσκευασία, η οποία είναι ότι πρέπει για ταξίδι αλλά δυστυχώς παρά είναι μικρή για συχνή χρήση. Βέβαια, οφείλω να ομολογήσω πως είναι ιδανική στην περίπτωση που θέλετε να έρθετε σε μία πρώτη δοκιμαστική επαφή με το προϊόν. Κατά τα άλλα θα την χαρακτήριζα ως διόλου συμφέρουσα καθώς κοστίζει 16,50€ και η ποσότητα δεν ξεπερνάει τα 3,5ml.

Benefit-Brow-Setter-1- LadiesWorld.gr

Το μαγικό βουρτσάκι!

Η μάσκαρα Benefit Brow Setter έχει ένα πολύ ιδιαίτερο και ενδιαφέρον βουρτσάκι. Είναι εντελώς φλατ αλλά στις φωτογραφίες που κυκλοφορούν στο internet το χαρακτηριστικό αυτό δεν είναι ευδιάκριτο. Πέρα από αυτό, οι τριχούλες στην μία μεριά είναι πιο μακριές και στην άλλη πιο κοντές ώστε να γεμίζουν σωστά και ομοιόμορφα όλα τα σημεία του φρυδιού. Ξέρω πως δεν συναντάμε συχνά τέτοιου είδους βουρτσάκια, όμως πιστέψτε με είναι εξαιρετικά βολικό. Το προϊόν απλώνεται ακριβώς στα επιθυμητά σημεία χωρίς πασαλείμματα. Οι τριχούλες του είναι μαλακές και καθώς το περνάτε από τα φρύδια σας δεν θα νιώσετε καμία δυσάρεστη ενόχληση.

Benefit Brow Setter 1 - LadiesWorld.gr

Τί ακριβώς κάνει αυτό το προϊόν?

Για τη συσκευασία μιλήσαμε, για την τιμή μιλήσαμε, για το βουρτσάκι μιλήσαμε, άρα τί μας μένει? Το ίδιο το προϊόν. Πρόκειται στην ουσία για ένα διάφανο gel που έχει ως στόχο να κρατήσει τα φρύδια στη θέση τους για 24 ώρες. Μπορείτε να το εφαρμόσετε είτε σε ήδη βαμμένα φρύδια για να σταθεροποιήσετε το προϊόν με το οποίο έχετε δουλέψει από κάτω είτε σε φρύδια χωρίς καθόλου μακιγιάζ για να τα τιθασεύσετε. Και στις 2 περιπτώσεις το προϊόν δουλεύει το ίδιο καλά. Χτενίζετε με το βουρτσάκι προς την κατεύθυνση που θέλετε και voilà! Σε χρόνο dt έχετε έτοιμα σεταρισμένα φρύδια.

Μάσκαρα Shephora

Αποτέλεσμα με διάρκεια!

Το πρώτο και βασικό συστατικό της εν λόγω μάσκαρας είναι το νερό. Θα περίμενε κανείς πως ένα προϊόν με βάση το νερό αποκλείεται να έχει καλή διάρκεια, σωστά? Και όμως έχω να σας πω πως μένει σταθερό για ώρες και άπαξ και το χρησιμοποιήσετε δεν θα αισθανθείτε ούτε λεπτό πως τα φρύδια σας έχουν φύγει από τη θέση τους. Το μόνο κακό, όπως ανέφερα και πιο πάνω, είναι πως η τιμή του είναι τσουχτερή και δυστυχώς τελειώνει αρκετά γρήγορα.

Benefit Brow Setter 5 - LadiesWorld.gr

Μπορεί να βρει κανείς το προϊόν με έκπτωση?

Θα ήταν σημαντική παράλειψη να μην σας αναφέρω πως ανά διαστήματα η εταιρεία Sephora παρέχει το προϊόν σε όλους τους καταναλωτές με έκπτωση 20%. Ευτυχώς, για τους επαγγελματίες makeup artists η έκπτωση είναι σε ισχύ όλο τον χρόνο αλλά μόνο στα φυσικά καταστήματα. Αυτό σημαίνει ότι μέσω του e-shop έκπτωση δεν έχει, καθώς απαιτείται η φυσική παρουσία στο κατάστημα. Ας ελπίσουμε ότι κάποια στιγμή θα αλλάξει και αυτό.

Η μάσκαρα Benefit Brow Setter έχει βασική θέση στο δικό μου επαγγελματικό βαλιτσάκι. Φροντίζω πάντα να έχω απόθεμα καθώς πρόκειται για ένα καλλυντικό, το οποίο δεν μπορώ να το αντικαταστήσω με κανένα άλλο. Ναι μεν κοστίζει κάτι παραπάνω όμως με τη βοήθειά του μπορώ να εγγυηθώ στις πελάτισσές μου πως τα φρύδια τους θα μείνουν αναλλοίωτα ακόμα και αν ιδρώσουν.

Τα μολύβια φρυδιών Precisely είναι τα αμέσως επόμενα αγαπημένα μου προϊόντα από την εταιρεία Benefit. Για αυτά όμως θα σας μιλήσω αναλυτικότερα σε κάποιο άλλο review.

Μάσκαρα από Sephora

blank Follow Us και στο Instagram!

Benefit Brow Setter 7 - LadiesWorld.gr

Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο προϊόν από την εταιρεία Benefit? Αν ναι, θα ήθελα να μου γράψετε στα σχόλια τί εντύπωση σας άφησε!

Περιμένω τα μηνύματά σας! Ραντεβού στο επόμενο άρθρο! Φιλάκια πολλά σε όλες!

Καταχώρισε και εσύ την Επιχείρησή σου στο

Ψάχνεις? Βρες!

 

CO-FOUNDER : LadiesWorld.gr YOUTUBE CHANNEL : LadiesWorldGR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *