blank

Goof Proof Brow Pencil από τη Benefit – Review

Δείτε το Review μου (Κριτική) για το Goof Proof Brow Pencil από τη Benefit!

Η Benefit είναι ιδιαίτερα γνωστή για την εξειδίκευσή της γύρω από τα προϊόντα φρυδιών και όχι άδικα. Μέχρι στιγμής έχει κυκλοφορήσει στην αγορά αξιόλογα προϊόντα που έχουν αγαπηθεί από τα περισσότερα make up junkies. Ένα από τα πιο δημοφιλή προϊόντα της εταιρείας είναι το Goof Proof Brow Pencil. Το μεγαλύτερο ποσοστό του γυναικείου πληθυσμού το έχει λατρέψει και δεν μπορεί να το αποχωριστεί. Υπάρχει όμως και ένα μικρό ποσοστό που θεωρεί το συγκεκριμένο μολύβι υπερεκτιμημένο. Ποιά είναι άραγε η αλήθεια; Ας δούμε αναλυτικά τα κατά τη γνώμη μου συν και πλην του Goof Proof Brow Pencil!

Goof Proof Brow Pencil από τη Benefit - Review - LadiesWorld.grBenefit/Sephora

Goof Proof Brow Pencil Benefit - LadiesWorld.gr

Benefit

Αποχρώσεις!

Το πρώτο πράγμα που ενδιαφέρει μία γυναίκα η οποία θέλει να αγοράσει μολύβι φρυδιών είναι η απόχρωση. Στον κόσμο του μακιγιάζ υπάρχουν διαθέσιμα αμέτρητα προϊόντα φρυδιών. Δυστυχώς όμως, πολλές φορές οι αποχρώσεις είναι περιορισμένες και το γεγονός αυτό προκαλεί συνήθως εκνευρισμό. Ευτυχώς, το Goof Proof Brow Pencil καλύπτει μια μεγάλη γκάμα χρωμάτων και είναι σχεδόν απίθανο να μην βρείτε κάποια που να σας ταιριάζει. Κυκλοφορεί σε 8 συνολικά αποχρώσεις:

 • 01-Light
 • 02-Light
 • 03-Medium
 • 5-Medium
 • 04-Medium
 • 5-Deep
 • 05-Deep
 • 06-Deep

Η δική μου απόχρωση είναι η 06 και ταιριάζει απόλυτα με το χρώμα των φρυδιών μου. Όλες οι αποχρώσεις έχουν αρκετά φυσική απόδοση και τα φρύδια δεν φαίνονται ψεύτικα (thumbs up Benefit). Στο κομμάτι των αποχρώσεων λοιπόν δεν αφήνει κανένα περιθώριο αρνητικής σκέψης και εκνευρισμού!

Αξίζει να σημειωθεί ότι βγαίνει και σε mini size δυστυχώς όμως, μόνο στην απόχρωση 03.

Goof Proof Brow Pencil Benefit - Εφαρμογή - LadiesWorld.gr

Benefit

Το σχήμα του μολυβιού!

Το Goof Proof Brow Pencil διαθέτει μία ειδική μύτη για μεγαλύτερη ευκολία στον σχηματισμό των φρυδιών. Έχει ένα λοξό κόψιμο που κάνει την εφαρμογή του προϊόντος στο μπροστινό μέρος των φρυδιών και στο περίγραμμα παιχνιδάκι. Όσες έχετε χοντρά φρύδια θα το βολευτείτε, ενώ όσες έχετε πιο λεπτά ίσως δυσκολευτείτε λιγάκι μέχρι να το συνηθίσετε. Αυτό εξαρτάται κυρίως από το πόσο εξοικειωμένες είστε με το σχηματισμό των φρυδιών σας. Με λίγη εξάσκηση θα βρείτε σίγουρα την άκρη. Επίσης, είναι πολύ σημαντικό το ότι δεν χρειάζεται ξύσιμο και ότι το σχήμα της μύτης δεν χαλάει. Έτσι, εξοικονομείται αρκετό προϊόν γεγονός πολύ σημαντικό αν σκεφτεί κανείς ότι ανήκει σε high-end κατηγορία. Το σχήμα της μύτης λοιπόν κατηγοριοποιείται στα θετικά του προϊόντος.

 

Το ειδικό βουρτσάκι!

Στο πίσω μέρος του μολυβιού υπάρχει ένα ειδικό βουρτσάκι το οποίο είναι χρήσιμο για δύο λόγους. Ο πρώτος λόγος είναι το χτένισμα των φρυδιών. Είναι απαραίτητο να χτενίζετε τα φρύδια σας πριν εφαρμόσετε οποιοδήποτε προϊόν και αυτό το βουρτσάκι είναι ότι πρέπει. Ο δεύτερος λόγος είναι η ομοιόμορφη εφαρμογή του προϊόντος και πιο συγκεκριμένα του χρώματος. Κάποιες φορές το χρώμα βγαίνει πιο έντονο από το επιθυμητό ή δεν είναι ομοιόμορφο σε όλο το φρύδι. Το ειδικό χτενάκι απλώνει το χρώμα ομοιόμορφα και μειώνει την ένταση του χρώματος. Σας διαβεβαιώνω ότι είναι πολύ μαλακό και δεν υπάρχει κίνδυνος να σας μείνουν τα φρύδια στο χέρι. Αυτό το βουρτσάκι σώζει φρύδια! Να λοιπόν ακόμα ένα πλεονέκτημα του προϊόντος.

Μολύβι Goof Proof Brow Pencil Benefit - LadiesWorld.gr

Benefit

Διάρκεια!

Η Benefit υποστηρίζει ότι πρόκειται για ένα μολύβι με 12ωρη διάρκεια. Αλήθεια ή ψέμα; Αλήθεια! Είναι πράγματι ένα προϊόν που δεν θα κουνηθεί από τα φρύδια σας ειδικά αν συνδυαστεί με το Gimme brow volumizing eyebrow gel. Η εξαιρετική διάρκειά του οφείλεται και στην αδιάβροχη σύστασή του. Είτε με βροχή, είτε με ζέστη το προϊόν μένει αναλλοίωτο. Μπορεί λοιπόν το μακιγιάζ του υπόλοιπου προσώπου να υποστεί αλλοιώσεις, τα φρύδια όμως όχι! Θα στέκονται στο ύψος τους σε κάθε περίσταση. One more positive point!

 

Σύσταση και Απόδοση!

Όσον αφορά την απόδοση και τη φόρμουλα-σύσταση του προϊόντος έχω να δηλώσω ότι δεν είμαι και τόσο ικανοποιημένη. Ανήκω σε εκείνη την κατηγορία των ανθρώπων που πιστεύουν ότι το μολύβι είναι σκληρό. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχω δει τριχούλες να πεθαίνουν ακαριαία στην προσπάθειά μου να γεμίσω τα φρύδια μου. Ως εκ τούτου μειώνεται αυτόματα και η απόδοση του προϊόντος, καθώς το μολύβι δεν γράφει τόσο καλά και θέλει χτίσιμο. Αυτό σημαίνει περισσότερος χρόνος και περισσότερες απώλειες. Αυτός είναι και ο λόγος που το επιλέγω περισσότερο για βραδινές εξόδους και όχι τόσο για καθημερινό μακιγιάζ. Σίγουρα μία πιο μαλακή σύσταση θα έκανε τα πράγματα πολύ εύκολα χωρίς παράπλευρες απώλειες.

Τιμή!

Για μένα προσωπικά το μεγαλύτερο μειονέκτημα του Goof Proof Brow Pencil είναι η τιμή του. Ναι μεν πιστεύω ότι αξίζει τα λεφτά του, υπάρχει όμως και ένα ”αλλά” που περιπλέκει την κατάσταση. Η Benefit είναι σίγουρα μία high-end εταιρεία όμως τα 29,95€ νομίζω πως είναι υπερβολικά για ένα μολύβι φρυδιών. Ειδικά, όταν στην αγορά κυκλοφορούν εξίσου καλά προϊόντα σε πολύ χαμηλότερες τιμές. Βέβαια, ανά διαστήματα η εταιρεία βγάζει το προϊόν σε έκπτωση και έτσι μπορείτε να το προμηθευτείτε σε χαμηλότερη τιμή. Και εγώ σε εκπτωτική περίοδο το αγόρασα στην τιμή των 20€. Θεωρώ ότι αυτή η τιμή είναι πιο λογική σε σχέση με την αρχική.

Goof Proof Brow Pencil της Benefit - LadiesWorld.gr

Benefit

Γιατί πιστεύω ότι το Goof Proof Brow Pencil αξίζει τα λεφτά του;

 • Βρίσκω τη λοξή του μύτη πολύ βολική για τον σχηματισμό των φρυδιών
 • Έχει ποικιλία σε αποχρώσεις
 • Έχει πολύ καλή διάρκεια
 • Είναι αδιάβροχο
 • Στο πίσω μέρος έχει ένα υπέροχο μαλακό spoolie 
 • Παρά την όχι και τόσο καλή απόδοση-σύσταση δίνει φυσικό αποτέλεσμα
 • Δεν χρειάζεται ξύσιμο και δεν χαλάει η μύτη

Είναι ένα προϊόν που μου αρέσει και το θέλω στη συλλογή μου, αλλά δεν θα τρέξω να το πάρω αμέσως μόλις μου τελειώσει. Σίγουρα θα κάνω υπομονή και θα εκμεταλλευτώ κάποια εκπτωτική περίοδο!

Κάπου εδώ φτάσαμε στο τέλος του σημερινού review! Ραντεβού την επόμενη εβδομάδα! Φιλάκια πολλά!

Θέλεις να λαμβάνεις πρώτη όλα τα νέα άρθρα που ανεβαίνουν στο LadiesWorld.gr ?

Κάνε την Εγγραφή σου ΕΔΩ για να είσαι πάντα Ενημερωμένη!

Loading

LadiesWorld.gr – Όλα τα Μυστικά Ομορφιάς είναι Εδώ!

CO-FOUNDER : LadiesWorld.gr YOUTUBE CHANNEL : LadiesWorldGR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *