blank

Mac Soft Ochre Pro Longwear Paintpot Review (Κριτική)

Δείτε το Review μου (Κριτική) για το Mac Soft Ochre Pro Longwear Paintpot (2019)

Όσες παρακολουθείτε beauty videos στο Youtube θα ξέρετε σίγουρα το Mac Soft Ochre Pro Longwear Paintpot. Είναι ένα από τα πιο δημοφιλή προϊόντα της Mac, το οποίο χρησιμοποιείται ξανά και ξανά από επαγγελματίες και μη. Η αλήθεια είναι ότι άργησα πολύ να το δοκιμάσω, όμως τώρα πια έχει λάβει δικαιωματικά μία θέση στο επαγγελματικό μου βαλιτσάκι. Κυκλοφορεί σε διάφορες αποχρώσεις αλλά η Soft Ochre είναι αυτή που «φοριέται» περισσότερο από κάθε άλλη. Πάμε λοιπόν να σας πω τις δικές μου εντυπώσεις για το Mac Soft Ochre Pro Longwear Paintpot!

Mac Soft Ochre Pro Longwear Paintpot Review (Κριτική) - LadiesWorld.grMac/SunKids/Shutterstock

Λίγα λόγια για τα Pro Longwear Paintpots!

Τί είναι στην πραγματικότητα τα Pro Longwear Paintpots; Είναι σκιές σε κρεμώδη μορφή που μπορούν να φορεθούν είτε μόνες τους είτε σε ανάμειξη με άλλα προϊόντα. Είναι διαθέσιμα σε έξι αποχρώσεις και χρησιμοποιούνται κατά κύριο λόγο ως eyeshadow base. Η πρώτη θέση ανήκει στην απόχρωση Soft Ochre και ακριβώς από πίσω της ακολουθεί η απόχρωση Painterly. Γιατί όμως έχει αγαπηθεί άραγε η Soft Ochre τόσο πολύ από το καταναλωτικό κοινό; Ήρθε η ώρα να τα μάθετε όλα!

Mac Soft Ochre Pro Longwear Paintpot

Mac

Αποτέλεσμα που διαρκεί!

Σταθερότητα και διάρκεια είναι οι δύο λέξεις που χαρακτηρίζουν το Mac Soft Ochre Pro Longwear Paintpot. Θωρακίζει ακόμα και τα πιο λιπαρά βλέφαρα και δεν αφήνει κανένα περιθώριο αλλοίωσης του μακιγιάζ. Το γεγονός αυτό κάνει ξεκάθαρο τον λόγο που έχει κλέψει τόσες καρδιές. Είτε χρησιμοποιηθεί μόνο του είτε σε συνδυασμό με κάποιο άλλο προϊόν, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Έχει την ικανότητα να «κλειδώνει» από την πιο οικονομική μέχρι την πιο ακριβή σκιά. Φυσικά, αυτό δεν ισχύει για τα glitter σε ελεύθερη μορφή. Ναι μεν είναι θαυματουργό αλλά δεν λειτουργεί ως κόλλα για glitter.

Καλύτερη χρωματική απόδοση!

Η Soft Ochre απόχρωση έχει ένα βασικό πλεονέκτημα συγκριτικά με την Painterly. Αποχρωματίζει το βλέφαρο στο 100%! Βλεφίτσες και τυχόν δυσχρωμίες εξαφανίζονται και σε χρόνο dt έχει δημιουργηθεί ένα λευκός καμβάς. Όπως καταλαβαίνετε, αυτόματα οι σκιές γράφουν καλύτερα και η απόδοση του χρώματός τους φτάνει στα ύψη. Να σημειωθεί πως η σκιά μπορεί να απλωθεί πάνω από το προϊόν «στόκο» ακόμα και με βρεγμένο πινελάκι.

blank Follow Us και στο Instagram!

Οι μικρές «παγίδες»!

Όπως όλες ξέρετε κάθε νόμισμα έχει 2 όψεις! Αφού λοιπόν μιλήσαμε για τα θετικά, ήρθε η ώρα να δούμε και τις μικρές «παγίδες» που κρύβονται πίσω από το Mac Soft Ochre Pro Longwear Paintpot!

Mac Soft Ochre Review

Mac

 «Παγίδα» Νο 1: Αδιάβροχη σύσταση

Μέχρι τώρα δεν σας είχα επίτηδες αναφέρει ότι αυτή η βάση ματιών είναι αδιάβροχη. Αυτή η ιδιότητα είναι και καλή και κακή. Καλή για έναν άνθρωπο που έχει μία εμπειρία πάνω στο μακιγιάζ και κακή για κάποιον που κάνει τα πρώτα του βήματα στον κόσμο του μακιγιάζ. Δυστυχώς, τα αδιάβροχα προϊόντα έχουν την τάση να στεγνώνουν πολύ γρήγορα. Ως εκ τούτου, πρέπει να «δουλεύονται» γρήγορα και να απλώνονται με ταχύτατες κινήσεις προτού στεγνώσουν. Άπαξ και στεγνώσουν πριν προλάβετε να τα απλώσετε σωστά, την βάψατε!

Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με το Pro Longwear Paintpot. Στην περίπτωση που στεγνώσει πριν απλωθεί ομοιόμορφα και σωστά πάνω στα βλέφαρα, τότε καλύτερα να το ξεβάψετε και να εφαρμόσετε την βάση από την αρχή. Προσωπικά, δεν το συστήνω σε κάποιον αρχάριο, καθώς είναι ένα προϊόν που κοστίζει ακριβά και είναι κρίμα να πάει στράφι. Εάν ανήκετε στην κατηγορία των αρχάριων, τότε θα σας πρότεινα να εξοικειωθείτε πρώτα με το μακιγιάζ και μετά να το δοκιμάσετε. Υπάρχουν και άλλες βάσεις ματιών που κάνουν εξίσου καλή δουλειά και δουλεύονται πιο εύκολα. Εάν από την άλλη είστε επαγγελματίες makeup artist τότε επιλέξτε το με κλειστά μάτια!

«Παγίδα» Νο 2: Ποσότητα

Η 2η  «παγίδα» ακούει στο όνομα ποσότητα και χρήζει ιδιαίτερης προσοχής. Αυτό που πρέπει να έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας είναι ότι μία λεπτή στρώση πολύ καλά απλωμένη σε όλο το βλέφαρο είναι αρκετή. Καλύτερα να βάλετε λιγότερο προϊόν παρά περισσότερο. Επιμένω σε αυτό και θα συνεχίσω να το τονίζω γιατί δυστυχώς, όταν το προϊόν είναι πολύ η σκιά απλώνεται με δυσκολία. Στην ουσία, το υλικό μετατρέπεται σε στόκο κάτι που φυσικά δεν εξυπηρετεί πουθενά.

Επίσης, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αποπειραθείτε να προσθέσετε έξτρα προϊόν πάνω από αυτό που έχετε ήδη βάλει. Το αποτέλεσμα θα είναι καταστροφικό και χωρίς γυρισμό. Το μόνο που θα καταφέρετε είναι να δημιουργήσετε μπαλώματα, τα οποία δεν ευνοούν καθόλου μα καθόλου την εφαρμογή της σκιάς.

Κλείνοντας, θα ήθελα να σας επισημάνω κάτι τελευταίο. Η συσκευασία του Mac Soft Ochre Pro Longwear Paintpot δεν πρέπει να μένει καθόλου ανοιχτή. Να θυμόσαστε να την κλείνετε πάντα καλά και να την γυρνάτε ανάποδα την ώρα που χρησιμοποιείτε το προϊόν. Σε διαφορετική περίπτωση το περιεχόμενο θα ξεραθεί πριν καν το καταλάβετε!

Αυτό ήταν και σήμερα! Τα ξαναλέμε σύντομα! Φιλάκια πολλά σε όλες!

Καταχώρισε και εσύ την Επιχείρησή σου στο

Ψάχνεις? Βρες!

LadiesWorld.gr – Όλα τα Μυστικά Ομορφιάς είναι Εδώ!

CO-FOUNDER : LadiesWorld.gr YOUTUBE CHANNEL : LadiesWorldGR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *