blank

Hondos Center vs Sephora – Μία μάχη σώμα με σώμα!

Δείτε τη μάχη ανάμεσα στα Hondos Center και τα Sephora! Ομοιότητες, διαφορές, θετικά και αρνητικά! (2019)

Σήμερα εγκαινιάζουμε μία νέα κατηγορία άρθρων που ακούει στο όνομα “Battles”! Βασικοί πρωταγωνιστές του σημερινού επεισοδίου είναι τα Hondos Center και τα Sephora! Στόχος μου δεν είναι η ανάδειξη κάποιου νικητή αλλά το να σας παρουσιάσω τις διαφορές τους και τυχόν ομοιότητές τους! Επίσης, στο άρθρο αυτό θα μάθετε τα πάντα για τις προσφορές Sephora 1+1 στην Ερμού ή στο e-shop και για τις προσφορές Hondos Center στα μαγιό και αντηλιακά! Πάμε λοιπόν να ξεκινήσουμε το Βattle Hondos Center vs Sephora!

Hondos Center vs Sephora - Μία μάχη σώμα με σώμα - LadiesWorld.grHondos Center/Sephora/Roman Samborskyi/Shutterstock

Hondos Center vs Sephora

Exclusive Brands

Αυτό που σίγουρα δεν θα βρείτε στα καταστήματα Hondos Center είναι exclusive brands high-end εταιρειών. Πολλές γνωστές εταιρείες οι οποίες προέρχονται από το εξωτερικό διατίθενται κατ’ αποκλειστικότητα στα καταστήματα Sephora. Μερικές από αυτές είναι η Anastasia Beverly Hills, η Huda Beauty και η Too Faced. Φυσικά, υπάρχει και brand Sephora το οποίο δεν θεωρείτε high-end αλλά έχει πολύ αξιόλογα προϊόντα. Για παράδειγμα, τα Sephora κραγιόν δεν μπορείτε να τα βρείτε πουθενά αλλού!

Από την άλλη στα Hondos Center μπορεί να βρει κανείς drugstore εταιρείες όπου τα προϊόντα τους είναι διαθέσιμα συνήθως μόνο σε online καταστήματα. Παραδείγματα τέτοιων εταιρειών είναι η Revolution και η Essence. Όπως καταλαβαίνετε το κάθε κατάστημα κρύβει τα δικά του διαμάντια καλλυντικών!

Online Shopping

Ας μην ξεχνάμε πως ζούμε σε μία εποχή όπου η πλειοψηφία των αγορών γίνεται μέσα από το internet. Ακόμα και τα συνοικιακά μαγαζιά διαθέτουν το δικό τους e-shop και μάλιστα πολλά από αυτά «επιβιώνουν» μέσα από τις online αγορές. Μέχρι πριν λίγο καιρό τα Sephora υπερτερούσαν σε αυτό το κομμάτι έναντι του Hondos Center και σίγουρα θα κέρδιζαν αυτό το Βattle. Δυστυχώς, η επίσημη ιστοσελίδα των Hondos Center ήταν διαθέσιμη μόνο για να χαζεύει κανείς προϊόντα και προσφορές, ενώ το e-shop της Sephora είχε ήδη κερδίσει έδαφος στην αγορά. Τα δεδομένα όμως έχουν αλλάξει και το e-shop των Hondos Center είναι πλέον σε λειτουργία! Μάλιστα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν αν θέλουν να προχωρήσουν και σε τηλεφωνική παραγγελία με την προϋπόθεση ότι η πληρωμή θα γίνει με αντικαταβολή! Η συγκεκριμένη τηλεφωνική υπηρεσία παρέχεται και από τo e-shop της Sephora!

blank Follow Us και στο Instagram!

Hondos Center - Sephora Προσφορές

Προσφορές

Μία από τις αγαπημένες προσφορές είναι η Sephora 1+1! Η συγκεκριμένη προσφορά γίνεται σε συνεργασία με την Vodafone Cu και μπορεί να την εκμεταλλευτεί οποιοσδήποτε Cu συνδρομητής. Ο μοναδικός περιορισμός που υπάρχει με την προσφορά Sephora 1+1 είναι ότι δεν μπορείτε να πάρετε παραπάνω από δύο εκπτωτικούς κωδικούς μέσα σε ένα μηνά. Πιο συγκεκριμένα ανά 15 ημέρες μπορείτε να αποστέλλετε ένα sms στον πενταψήφιο αριθμό που ορίζει η Vodafone και να λαμβάνετε ως απάντηση τον εκπτωτικό κωδικό. Ο κωδικός αυτός σας επιτρέπει να αγοράσετε ένα προϊόν του brand Sephora και να πάρετε άλλο ένα προϊόν δώρο.

Είναι μία προσφορά που προσωπικά θεωρώ ότι συμφέρει πάρα πολύ και την αξιοποιώ σε κάθε ευκαιρία, ειδικά για τα αγαπημένα μου Sephora κραγιόν. Το μόνο κακό είναι ότι δεν είναι εφικτό να χρησιμοποιηθεί ο εκπτωτικός κωδικός της προσφοράς Sephora 1+1 στο e-shop της Sephora παρά μόνο στα φυσικά καταστήματα όπως π.χ. τα Sephora στην Ερμού. Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που επισκέπτομαι τα Sephora στην Ερμού πολύ συχνά και δεν ψωνίζω μέσα από το Sephora e-shop.

Λίγο πιο κάτω από τα Sephora της Ερμού βρίσκονται τα Hondos Center. Έτσι, μετά από την εξαργύρωση του κωδικού 1+1 επιβάλλεται μία επίσκεψη στα Hondos Center. Στα Hondos δεν υπάρχουν προσφορές με εκπτωτικούς κωδικούς αλλά υπάρχουν προσφορές που μπορεί να διαρκέσουν μέχρι και έναν ολόκληρο μήνα! Επίσης, ορισμένες φορές έχουν το ατού αποκλειστικών προσφορών! Δυστυχώς, και εδώ ισχύει ότι ισχύει και για την προσφορά Sephora 1+1. Όλες αυτές οι προσφορές είναι διαθέσιμες μόνο στα φυσικά καταστήματα. Μπορείτε όμως να ενημερωθείτε για αυτές μέσα από το site των Hondos Center με μία επίσκεψη στην κατηγορία «Προσφορές».

Hondos Center προσφορές στα μαγιό και στα αντηλιακά!

Μιας και μιλάμε για προσφορές θα σας πρότεινα να ρίξετε και μία ματιά στα μαγιό και στα αντηλιακά των Hondos Center για δύο βασικούς λόγους:

  • Οι προσφορές/εκπτώσεις των Hondos Center στα μαγιό είναι εξαιρετικά συμφέρουσες και η γκάμα των προϊόντων τεράστια!
  • Οι προσφορές/εκπτώσεις των Hondos Center στα αντηλιακά ξεκινούν από νωρίς και είναι διαθέσιμες σχεδόν όλες τις εποχές του χρόνου!

Διαθέσιμες κατηγορίες προϊόντων

Τα Sephora έχουν επιλέξει να προσφέρουν στο κοινό εξ’ ολοκλήρου προϊόντα επώνυμων και ακριβών εταιρειών. Παλαιότερα, ένας καταναλωτής μπορούσε να βρει σε αυτά και προϊόντα ευρείας κατανάλωσης, όμως πλέον η δυνατότητα αυτή αποτελεί παρελθόν. Αυτό σίγουρα θα τους κοστίσει στο μέλλον, εάν δεν τους έχει ήδη κάνει ζημιά. Μπορεί να κερδίζουν πελάτες εξαιτίας των exclusive brands που διαθέτουν, όμως σίγουρα χάνουν τον καταναλωτή που δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να υποστηρίξει τα εν λόγω brands. Φυσικά, στη συλλογή τους υπάρχουν και μη exclusive high-end εταιρείες αλλά αυτό είναι αναμφισβήτητα αδιάφορο σε όλους εκείνους που θέλουν να έχουν μεγάλη γκάμα επιλογών!

Hondos Center and Sephora Member Card

Daniel Krason/Shutterstock

Member Card

Είναι πολύ σημαντικό για έναν καταναλωτή να έχει κέρδος από τις αγορές του! Ακόμα και το πιο μικρό μπόνους είναι πολύ σημαντικό. Σε όλα τα φυσικά καταστήματα Sephora, όπως σε αυτό της Ερμού, μπορείτε να βγάλετε κάρτα μέλους, εάν οι αγορές σας ξεπεράσουν τα 30€. Με την κάρτα αυτή γίνεστε μέλος του Club Sephora και απολαμβάνετε διάφορα προνόμια καθόλη τη διάρκεια του έτους. Κάθε 1€ αντιστοιχεί σε 1 πόντο και το καλό είναι ότι οι πόντοι περνάνε και όταν κάνετε online τις αγορές σας. Με λίγα λόγια δεν είναι απαραίτητη η επίσκεψη στα φυσικά καταστήματα για την συγκέντρωση των πόντων. Οι πωλήτριες και οι πωλητές των φυσικών καταστημάτων αλλά και η τηλεφωνική εξυπηρέτηση πελατών είναι στη διάθεσή σας. Από εκεί μπορείτε να πάρετε και αναλυτικότερες πληροφορίες σχετικά με το Club Sephora.

Τα Hondos Center προσφέρουν και αυτά με τη σειρά τους μία κάρτα μέλους. Δυστυχώς, αυτό δεν το γνωρίζουν πολλά από τα μέλη της καταναλωτικής κοινότητας. Μάλιστα, πολλές από τις προσφορές των εν λόγω καταστημάτων απευθύνονται αποκλειστικά στους Hondos Center card members. Κατά τη γνώμη μου τα Sephora έχουν φερθεί πολύ πιο έξυπνα όσον αφορά αυτό το κομμάτι. Θα πρότεινα λοιπόν στα Hondos Center να ακολουθήσουν το παράδειγμά τους. Για παράδειγμα, οι ταμίες των καταστημάτων θα μπορούσαν άνετα να ενημερώνουν για την Hondos Center card κατά την προσέλευση των πελατών στο ταμείο!

Κάπου εδώ το πρώτο Battle έφτασε στο τέλος του! Σίγουρα, δεν μπορεί να υπάρξει νικητής, καθώς στην πραγματικότητα το ένα κατάστημα συμπληρώνει το άλλο σε πολλά πράγματα! Προσωπικά, ψωνίζω και από τα Sephora και από τα Hondos Center, ανάλογα πάντα με τις ανάγκες μου και τα προϊόντα που θέλω να αγοράσω!

Αυτά λοιπόν και για σήμερα! Τα ξαναλέμε σύντομα! Φιλάκια σε όλες!

Θέλεις να λαμβάνεις πρώτη όλα τα νέα άρθρα που ανεβαίνουν στο LadiesWorld.gr ?

Κάνε την Εγγραφή σου ΕΔΩ για να είσαι πάντα Ενημερωμένη!

Loading

LadiesWorld.gr – Όλα τα Μυστικά Ομορφιάς είναι Εδώ!

CO-FOUNDER : LadiesWorld.gr YOUTUBE CHANNEL : LadiesWorldGR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *