blank

Extension βλεφαρίδων: 6 Πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε!

Extension βλεφαρίδων μεγάλη διάρκεια αλλά και μεγάλο κόστος - LadiesWorld.gr

puhhha/Shutterstock

Δείτε 6 βασικά πράγματα που πρέπει οπωσδήποτε να γνωρίζετε για τα Extension βλεφαρίδων! (2018)

Τα extension βλεφαρίδων είναι μία μόδα που κυριαρχεί στον κόσμο της ομορφιάς τα τελευταία χρόνια. Όλο και περισσότερες γυναίκες μπαίνουν καθημερινά στον πειρασμό να τα δοκιμάσουν. Διαφορετικά μήκη και μεγέθη στολίζουν τα μάτια και τονώνουν την αυτοπεποίθηση. Ακούγονται πολλά γύρω από τα extension βλεφαρίδων, υπάρχουν όμως κάποια βασικά πράγματα που καλό θα ήταν να γνωρίζετε.

 

Κρατάνε περισσότερο από όσο νομίζετε!

Ένα μύθος που επικρατεί γύρω από τα extension βλεφαρίδων είναι ότι κρατάνε 2-3 εβδομάδες. Εάν το σηκώνει η τσέπη σας, τότε ναι μπορείτε να πάτε για συντήρηση μετά από 3 εβδομάδες. Εάν δεν έχετε όμως τη δυνατότητα να ξοδέψετε τόσα χρήματα μέσα ένα μήνα, τι γίνεται; Θα φροντίσετε να κρατήσουν περισσότερο! Υπάρχουν 3 πράγματα που πρέπει να κάνετε για να μην πέσουν πριν την ώρα τους. Αποφύγετε όσο μπορείτε το νερό, μην χρησιμοποιείτε προϊόντα με λάδι στην περιοχή των ματιών και ξεχάστε τη μάσκαρα. Σίγουρα θα υπάρξουν απώλειες, παρόλα αυτά θα τη βγάλετε καθαρή για 4-5 εβδομάδες.

Extension βλεφαρίδων: 6 Πράγματα που πρέπει οπωσδήποτε να γνωρίζετε - LadiesWorld.gr

marinafrost/Shutterstock

Κοστίζουν ακριβά!

Δυστυχώς, όλα τα ωραία πράγματα στη ζωή κρατάνε λίγο και κοστίζουν ακριβά. Τα extension βλεφαρίδων είναι ένα ακριβό άθλημα που απαιτεί να βάλετε το χέρι βαθιά στην τσέπη. Σίγουρα στην τιμή παίζει σημαντικό ρόλο το πόσο μακριές, πόσο πυκνές κλπ θέλετε να είναι οι βλεφαρίδες σας. Συνήθως η πρώτη τοποθέτηση είναι και η πιο ακριβή, αλλά αυτό δεν είναι γενικός κανόνας. Κάποιοι επαγγελματίες κοστολογούν τη συντήρηση όσο και την αρχική τοποθέτηση και κάποιοι ρίχνουν την τιμή σχεδόν στο μισό. Κάπως έτσι, η τιμή της αρχικής εφαρμογής μπορεί να ξεκινάει από 50 € και να φτάνει τα 100+ €. Όσον αφορά τη συντήρηση, το λιγότερο που μπορεί να σας κοστίσει είναι περίπου 30 €.

Το καλό είναι ότι υπάρχουν πολλά κομμωτήρια, κέντρα αισθητικής ή ελεύθεροι επαγγελματίες που βγάζουν ανά διαστήματα αξιόλογες προσφορές. Θέλει ωστόσο πολύ προσοχή και ψάξιμο, γιατί μία λάθος επιλογή μπορεί να κάνει ζημιά. Καλύτερα να δώσετε κάτι παραπάνω και να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο, παρά να το ριψοκινδυνέψετε γλιτώνοντας λίγα ευρώ.

 

Πιθανότητα αλλεργίας!

Σε αυτή τη ζωή όλα είναι πιθανά! Ακόμα και μία αλλεργία στα extension βλεφαρίδων. Το πρόβλημα μπορεί να προκληθεί, είτε από την ίδια την τρίχα, είτε από την κόλλα. Καλό θα ήταν να κάνετε ένα τεστ πριν τις δοκιμάσετε σε όλο το μάτι, ειδικά αν είστε επιρρεπής σε αλλεργίες. Ζητήστε να μάθετε ποια είναι τα συστατικά της κόλλας και ρωτήστε αν μπορούν να σας τοποθετήσουν δοκιμαστικά 1-2 τριχούλες. Σε κάθε περίπτωση δοκιμάστε τουλάχιστον την κόλλα. Εάν τα μάτια σας αρχίζουν να τσούζουν ή/και να κοκκινίζουν τότε λυπάμαι αλλά δεν θα πρέπει να το ρισκάρετε.

Υπάρχει βέβαια και η πιθανότητα η αλλεργία να μην εμφανιστεί με την πρώτη εφαρμογή αλλά μετά από πολλές συνεχόμενες τοποθετήσεις. Μόλις προσέξετε την παραμικρή ευαισθησία προχωρήστε στην αφαίρεσή τους και καλέσετε το συντομότερο τον γιατρό σας.

Extension βλεφαρίδων φυσικό "No- Makeup" - LadiesWorld.gr

dimid_86/Shutterstock

“No – Makeup” Make up!

Φήμες λένε, ότι τα extension βλεφαρίδων είναι εθιστικά. Όταν βάλεις μία φορά θέλεις να βάζεις συνέχεια. Πώς να μην θέλεις, όταν ξυπνάς το πρωί και τα μάτια σου είναι ήδη σαν βαμμένα; Δίνουν ένα φυσικό “No- Makeup”  look και έτσι δε χρειάζεται να αφιερώσετε ούτε ένα λεπτό για μακιγιάζ ματιών. Χώρια του ότι το βλέμμα δείχνει πιο ξύπνιο και ξεκούραστο, χωρίς καθόλου κόπο.

 

Οι πρώτες 12 ώρες!

Οι πρώτες 12 ώρες μετά την τοποθέτησή τους είναι οι πιο κρίσιμες. Υπάρχει κίνδυνος όλη η δουλειά να πάει στράφι αν οι βλεφαρίδες έρθουν σε επαφή με υγρά στοιχεία. Με λίγα λόγια δεν κάνει να κλάψετε, να κολυμπήσετε, να βρέξετε τα μάτια σας, να ιδρώσετε για τουλάχιστον 12 ώρες. Οποιαδήποτε επαφή με υγρό μπορεί να καταστρέψει τη σύσταση της κόλλας. Ως αποτέλεσμα η κόλλα δεν θα στεγνώσει και οι τριχούλες θα αρχίσουν να πέφτουν πάρα πολύ γρήγορα.

Επιπλέον, υπάρχει ο κίνδυνος η κόλλα να εισχωρήσει στα μάτια σας και να προκαλέσει από μικρές ενοχλήσεις μέχρι σοβαρούς ερεθισμούς. Συνεπώς, θα πρέπει να είστε πολύ προσεχτικές, εάν θέλετε να αποφύγετε δυσάρεστες εκπλήξεις.

Extension βλεφαρίδων. Αφήστε την αφαίρεση τους ειδικούς - LadiesWorld.gr

YURII MASLAK/Shutterstock

Αφήστε την αφαίρεση τους ειδικούς!

Όπως δεν αφαιρείτε μόνες σας gel και ημιμόνιμο, έτσι δεν θα αφαιρέσετε ποτέ μόνες σας τα extension βλεφαρίδων. Η αλήθεια είναι, πως μόνο ένας τρόπος υπάρχει να τραυματιστούν οι φυσικές σας βλεφαρίδες. Όταν δεν αφαιρούνται σωστά τα extensions. Ακόμα και να ξέρετε τον τρόπο, μην το επιχειρήσετε μόνες σας γιατί μπορεί κατά λάθος να τραβήξετε τις φυσικές σας βλεφαρίδες. Εκτός του ότι είναι κάτι ιδιαίτερα επώδυνο, υπάρχει ο κίνδυνος να απομείνετε με ελάχιστες ή σπασμένες βλεφαρίδες.

Ο επαγγελματίας που σας τις τοποθέτησε ξέρει και τον τρόπο που θα τις αφαιρέσει. Φυσικά η αφαίρεση κοστίζει, αλλά το ποσό δεν είναι υπερβολικό. Ωστόσο, αν δεν θέλετε να ξοδέψετε ούτε 1€ για την αφαίρεσή τους, μπορείτε να τις αφήσετε να πέσουν μόνες τους. Είναι οι δύο πιο σίγουροι τρόποι οι οποίοι δεν θα βλάψουν τις φυσικές σας βλεφαρίδες.

Τέλος, θα σας συμβούλευα να συζητήσετε με τον αισθητικό σας το μέγεθος και υλικό της τρίχας που θα βάλετε. Μπορεί εσείς να θέλετε να βάλετε τις πιο μακριές από συνθετική τρίχα, όμως ίσως οι φυσικές σας βλεφαρίδες να μην αντέχουν το βάρος τους. Μην κάνετε βιαστικές κινήσεις και θα βγείτε κερδισμένες!

Θέλεις να λαμβάνεις πρώτη όλα τα νέα άρθρα που ανεβαίνουν στο LadiesWorld.gr ?

Κάνε την Εγγραφή σου ΕΔΩ για να είσαι πάντα Ενημερωμένη!

Loading

LadiesWorld.gr – Όλα τα Μυστικά Ομορφιάς είναι Εδώ!

CO-FOUNDER : LadiesWorld.gr YOUTUBE CHANNEL : LadiesWorldGR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *