Ismini

30 «στέκια» μανικιούρ – πεντικιούρ στην Αθήνα

Δείτε 30 υπέροχα «στέκια» μανικιούρ – πεντικιούρ στην Αθήνα όπου μπορείτε να επισκεφθείτε και να απολαύσετε τις υπηρεσίες τους! (Η σειρά τους είναι τυχαία)

Γνωρίζετε όλες πολύ καλά πόσο σημαντικό είναι για την υγεία των νυχιών μας το μανικιούρ – πεντικιούρ. Οι περισσότερες γυναίκες κάνουν μανικιούρ – πεντικιούρ για αισθητικούς λόγους όμως η όλη διαδικασία αποσκοπεί σε κάτι περισσότερο: στην υγεία των νυχιών! Βάλτε λοιπόν στο πρόγραμμα την περιποίηση των άκρων σας τουλάχιστον 1 φορά τον μήνα! Για να σας διευκολύνω σας έχω ετοιμάσει μία λίστα με 30 καταστήματα μανικιούρ – πεντικιούρ στην Αθήνα! Πάμε να τα δούμε;

10 υπέροχα «στέκια» μανικιούρ - πεντικιούρ στην Αθήνα - LadiesWorld.grAnetlanda/Shutterstock

Magnifique nails spa - Directory LadiesWorld.gr1. Magnifique nails spa

Το Magnifique nails spa είναι ο πιο δημοφιλής πολυχώρος ομορφιάς στο κέντρο της Γλυφάδας. Οι Prive Χώροι του σε διαφορετικά επίπεδα και το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό του σας προσφέρουν άψογες και πολύ υψηλού επιπέδου υπηρεσίες ομορφιάς, ευεξίας και χαλάρωσης όπως Αισθητική άκρων – προσώπου – σώματος, Extension βλεφαρίδων – περιποίηση φρυδιών, Massage κ.α.. Επισκεφθείτε το Magnifique nails spa και να είστε σίγουρες ότι θα το λατρέψετε!

Καλέστε σήμερα και Κλείστε ένα Ραντεβού!

Manicurist - Directory LadiesWorld.gr2. Manicurist

Το Manicurist βρίσκεται στη Νέα Ιωνία και είναι σχεδόν σίγουρο πως το γνωρίζετε αφού η καλή φήμη του ξεπερνάει τα όρια της περιοχής του! Οι ποιοτικές και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες του όσον αφορά την περιποίηση άνω-κάτω άκρων (Μανικιούρ/Πεντικιούρ), την αποτρίχωση προσώπου (φρύδια, μουστάκι, πηγούνι) και την αποτρίχωση σε χέρια – πόδια το έχουν κάνει ευρέως γνωστό και το έχουν κατατάξει στις επιχειρήσεις-διαμάντια. Αν δεν το έχετε ήδη κάνει, επισκεφθείτε το Manicurist και να είστε σίγουρες πως δεν θα χάσετε αφού συνδυάζει ποιότητα και χαμηλές τιμές! Life is not perfect but your nails can be.

Καλέστε σήμερα ή Κλείστε ένα Ραντεβού Online από αυτή τη σελίδα!

Paint Cosmetic Nail Bar - Directory LadiesWorld.gr3. Paint Cosmetic Nail Bar

Το Paint Cosmetic Nail Bar βρίσκεται στη Νέα Ερυθραία και σίγουρα πολλές από εσάς το γνωρίζετε ήδη. Η υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που προσφέρει σε Μανικιούρ/Πεντικιούρ, Ονυχοπλαστική, Αποτρίχωση και Μακιγιάζ το έχουν κάνει ευρύτερα γνωστό στην περιοχή αλλά και γενικότερα. Ένα μεγάλο πλεονέκτημα του Paint Cosmetic Nail Bar είναι φυσικά ο συνδυασμός της ποιότητας των υπηρεσιών του με τις προσιτές τιμές! Πρόκειται πραγματικά για μία επιχείρηση κόσμημα και αν δεν το έχετε επισκεφθεί σίγουρα θα πρέπει να το κάνετε!

Καλέστε σήμερα ή Κλείστε ένα Ραντεβού Online από αυτή τη σελίδα!

Elite Studio Nails & Beauty - Directory LadiesWorld.gr4. Elite Studio

Το Elite Studio βρίσκεται στη Νέα Σμύρνη και αποτελεί πραγματικά το κόσμημα της περιοχής όσον αφορά τη γυναικεία ομορφιά και περιποίηση! Δημιουργήθηκε για να προσφέρει την ευκαιρία σε όλες τις γυναίκες να απολαύσουν θεραπείες ομορφιάς και ευεξίας σε ένα περιβάλλον ζεστό, φιλικό και πάνω απ’ όλα άρτια οργανωμένο καθώς σέβεται και γνωρίζει τις ανάγκες των γυναικών σε θέματα που αφορούν στην αισθητική του προσώπου, το μανικιούρ και το πεντικιούρ, την ονυχοπλαστική, την αποτρίχωση αλλά και τόσα άλλα που θα γνωρίσετε κοντά τους.

Επισκεφθείτε το Elite Studio και επωφεληθείτε από τις απίστευτες τιμές αλλά και προσφορές! Καλέστε σήμερα ή Κλείστε ένα Ραντεβού Online!

Nsi Greece - Directory LadiesWorld.gr5. Nsi Greece – Κέντρο διά Βίου Μάθησης 1 – Επαγγελματικά είδη Ονυχοπλαστικής – Σεμιναριακό κέντρο – Μανικιούρ/Πεντικιούρ!

Το Nsi Greece School είναι μία εταιρεία με πολλά βραβεία και διακρίσεις η οποία άνοιξε τις πόρτες της σε ένα νέο κύκλο εκπαίδευσης ως ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ Επιπέδου 1, πιστοποιημένο από το Υπουργείο παιδείας και θρησκευμάτων και από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.. Στο κέντρο εκτός από τις υπέροχες υπηρεσίες Μανικιούρ/Πεντικιούρ μπορείτε να αποκτήσετε όλα τα εφόδια που απαιτεί το συγκεκριμένο επάγγελμα. Η διδασκαλία γίνεται κάτω από Αμερικάνικες και Ευρωπαϊκές μεθόδους και δεσμεύονται να σας εφοδιάσουν με όλες τις γνώσεις και τα εργαλεία που χρειάζονται προκειμένου να γίνετε άξιοι επαγγελματίες του χώρου της αισθητικής άκρων. Εάν θέλετε να μάθετε όλα τα μυστικά στον τομέα της αισθητικής και περιποίησης άκρων από έμπειρους εκπαιδευτές με μακρόχρονη προϋπηρεσία και να κατακτήσετε μία θέση ανάμεσα στους επαγγελματίες του χώρου, τότε δεν πρέπει να χάνετε καιρό.
Η εκπαίδευση απευθύνεται σε εσάς που τώρα ξεκινάτε και θέλετε να αποκτήσετε γερές βάσεις, στους επαγγελματίες που θέλουν να εξελίξουν τη δουλειά τους αλλά και σε επιχειρήσεις οι οποίες θέλουν να επιμορφώσουν το προσωπικό τους.

Επίσης, στο eshop της Nsi Greece μπορείτε να βρείτε ό,τι χρειάζεται ένας επαγγελματίας του χώρου και να προμηθευτείτε πολύ ποιοτικά προϊόντα πραγματικά σε απίστευτες τιμές!

MISS AMAZON Beauty Services - Directory LadiesWorld.gr6. MISS AMAZON Beauty Services

Το MISS AMAZON Beauty Services βρίσκεται στη Λάρισα και είναι πασίγνωστο στην περιοχή λόγω των πολύ υψηλών ποιοτικά υπηρεσιών που προσφέρει σε Μανικιούρ/Πεντικιούρ, Τεχνητά νύχια, Lash Lift, Brow Lift, Αποτρίχωση με κλωστή, Αποτρίχωση με κερί, Μακιγιάζ κ.α. Αν είστε από την περιοχή τότε θα πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφθείτε το MISS AMAZON Beauty Services και να είστε σίγουρες πως θα γίνει από τα αγαπημένα σας στέκια!

Nail Habits - Directory LadiesWorld.gr7. Nail Habits

Το Nail Habits βρίσκεται στα Μελίσσια και πραγματικά αποτελεί ένα στολίδι στον χώρο της περιποίησης των άκρων! Παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες (Μανικιούρ – Πεντικιούρ – Nail Art – Αποτρίχωση προσώπου) με επαγγελματισμό και σεβασμό απέναντι στον πελάτη. Ο χώρος είναι ζεστός, φιλόξενος και σας υπόσχεται μία εμπειρία περιποίησης που θα σας μείνει αξέχαστη! Στο Nail Habits χρησιμοποιούνται πάντα κορυφαία προϊόντα του χώρου και τηρούνται αυστηρά όλοι οι κανόνες υγιεινής.

Nancy's nail's - Directory LadiesWorld.gr8. Nancy’s nail’s

Το Nancy’s nail’s βρίσκεται στο Λαύριο και αποτελεί πραγματικά το κόσμημα της περιοχής όσον αφορά την περιποίηση άκρων. Σε αυτό μπορείτε να απολαύσετε Υπηρεσίες τεχνητών νυχιών, Μανικιούρ/Πεντικιούρ, Τοποθέτηση acrygel, acrylic, semipermanent και μάλιστα σε πάρα πολύ οικονομικές τιμές. Το μεγάλο πλεονέκτημα όμως του Nancy’s nail’s είναι ότι εκτός από το κατάστημα στο Λαύριο, μπορείτε να απολαύσετε τις υπηρεσίες του και κατ’οίκον! (Εντός Αθηνών)

Lucille Coiffure Beauty Salon - Directory LadiesWorld.gr9. Lucille Coiffure

Το κομμωτήριο Lucille Coiffure βρίσκεται στο Μαρούσι και από πολλές φίλες έχει χαρακτηριστεί ως το απόλυτο στέκι για τις απαιτητικές κυρίες. Όπως καταλαβαίνετε η εμπειρία ετών και ο επαγγελματισμός το έχουν κατατάξει πολύ ψηλά! Οι ποιοτικές και ταυτόχρονα οικονομικές υπηρεσίες του Lucille Coiffure Beauty Salon όπως Κούρεμα, Χτένισμα, Τεχνικές βαφείου, Νυφικά Χτενίσματα, Βαφές μαλλιών, Περιποίηση άκρων, Μανικιούρ/Πεντικιούρ κ.α. σας περιμένουν για να σας μεταμορφώσουν στο απόλυτο σέξυ θηλυκό!

Addstyling - Directory LadiesWorld.gr10. Addstyling

Εάν θέλεις να βάλεις στυλ στη ζωή σου και να αφεθείς σε χέρια επαγγελματιών με τεράστια εμπειρία τότε δεν έχεις παρά να επισκεφθείς το Addstyling, το ναό της ομορφιάς στο Παλαιό Φάληρο! Στο Addstyling μπορείς να βρεις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε Κούρεμα, Χτένισμα, Βαφή, Ανταύγειες, Θεραπεία αντιγηραντική, Μανικιούρ/Πεντικιούρ, Μακιγιάζ, Φρύδια και άλλα. Το βασικό χαρακτηριστικό της συγκεκριμένης επιχείρησης είναι ο συνδυσμός της ποιότητας των υπηρεσιών και βεβαίως οι χαμηλές και προσιτές τιμές!

Nsquared2 - Directory LadiesWorld.gr11. Nsquared2

Το Nsquared2 πραγματικά είναι ένας απόλυτος χώρος ομορφιάς με εξαιρετικές υπηρεσίες σε προνομιακές τιμές ειδικά διαμορφωμένος για τις απαιτητικές κυρίες/ους. Είναι οι μοναδικοί εξουσιοδοτημένοι συνεργάτες της Schwarzkopf και μάλιστα το 2019 βραβεύτηκαν από την Google ως το πρώτο κομμωτήριο για τα Βριλήσσια σε καλύτερες κριτικές, από το κόσμο που γνωρίζει το επαγγελματισμό τους και το πόσο προσιτοί άνθρωποι είναι. Το Nsquared2 μπορεί να χαρακτηριστεί ως κόσμημα της περιοχής όσον αφορά τη γυναικεία ομορφιά και περιποίηση σε μαλλιά, μακιγιάζ και νύχια και σίγουρα αν το επισκεφθείτε θα το διαπιστώσετε και εσείς!

Markella Hair Style Beauty - Directory LadiesWorld.gr12. Markella Hair Style Beauty

Το κομμωτήριο Markella Hair Style Beauty βρίσκεται στο Παγκράτι και στόχος του είναι η ποιότητα, οι προσιτές τιμές, ο επαγγελματισμός και βεβαίως η ικανοποίηση των πελατών. Οι υψηλού επιπέδου υπηρεσίες του περιλαμβάνουν Κούρεμα, Χτένισμα, Βαφή, Βλεφαρίδες, Αποτρίχωση, Μανικιούρ/Πεντικιούρ, Θεραπείες για ταλαιπωρημένα μαλλιά και πολλά άλλα! Το ικανό και έμπειρο προσωπικό του Markella Hair Style Beauty σας εγγυώνται ένα υπέροχο αποτέλεσμα για αυτό μη χάνετε χρόνο! Επισκεφθείτε το και απολαύστε τις υπηρεσίες του!

Το Καμαρίνι by Elena Mara & Marilia - Directory LadiesWorld.gr13. Το Καμαρίνι by Elena Mara & Marilia

Το Καμαρίνι by Elena Mara & Marilia είναι ένας υπέροχος και πρωτότυπος χώρος στα Μελίσσια αποκλειστικά αφιερωμένος στη γυναικεία ομορφιά και περιποίηση. Αν επισκεφτείτε το Καμαρίνι εκτός από τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που θα απολαύσετε όπως Μανικιούρ/Πεντικιούρ, Χτένισμα/Κούρεμα και Μακιγιάζ θα σας κάνουν να νιώσετε σαν μία πραγματική Diva. Το prive Καμαρίνι σας περιμένει και να είστε σίγουρες πως δεν πρέπει με τίποτα να χάσετε αυτή την εμπειρία.

CON KATE Beauty Workroom - Directory LadiesWorld.gr14. CON KATE Beauty Workroom

Το CON KATE Beauty Workroom βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνα και πραγματικά είναι ένα από τα καλύτερα κέντρα αισθητικής στην περιοχή. Σε αυτό μπορείτε να απολαύσετε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες όπως Αποτρίχωση, Μανικιούρ/Πεντικιούρ, Μακιγιάζ (πρωινό/βραδινό/νυφικό),  Περιποίηση φρυδιών, Extension βλεφαρίδων, Καλλυντικά κ.α. σε συνδυασμό πάντα με καλές και προσιτές τιμές! Επισκεφτείτε τον συγκεκριμένο χώρο ομορφιάς και σίγουρα θα μείνετε απόλυτα ευχαριστημένες!

Jana Nails - Directory LadiesWorld.gr15. Jana Nails

Το Jana Nails στην Κατερίνη είναι αποκλειστικός διανομέας της εταιρείας για την Ελλάδα. Ιδρυτής της εταιρείας JN είναι η Jana Duzanec – International Master Educator, International judge at Nail Design Competitions. Η εταιρεία προσφέρει μία μεγάλη ποικιλία προϊόντων νυχιών, τα οποία ελέγχει και επιλέγει προσεκτικά. Διαλέγει μόνο τα καλύτερα προϊόντα ώστε να ικανοποιεί ακόμα και τους πιο απαιτητικούς τεχνίτες νυχιών και να καλύπτει τις ανάγκες όλων, είτε πρόκειται για αρχάριους, είτε για έμπειρους επαγγελματίες του χώρου.
Σας προσκαλούμε να δοκιμάσετε τα προϊόντα Jana Nails και να δείτε μόνοι σας την άριστη ποιότητα που προσφέρουν!!! Μπορείτε να τα ανακαλύψετε είτε στο φυσικό κατάστημα είτε online μέσω του πανέμορφου eshop τους.

blank16. Nail me happy

Το Nail me happy είναι πραγματικά ένα κατάστημα κόσμημα για Μανικιούρ / Πεντικιούρ στο Περιστέρι. Επισκεφθείτε το Nail me happy και απολαύστε τις ποιοτικές αλλά και πολύ οικονομικές υπηρεσίες που προσφέρει! Σίγουρα θα μείνετε ικανοποιημένες και θα γίνει το αγαπημένο σας στέκι!

M Nails Salon - Directory LadiesWorld.gr17. M Nails Salon

Το M Nails Salon βρίσκεται στον Βύρωνα και πραγματικά αποτελεί το στολίδι του όσον αφορά τον χώρο περιποίησης άκρων. Πρόκειται για έναν φιλόξενο, ζεστό και εκλεπτυσμένο χώρο όπου μπορείτε να περάσετε ευχάριστα και να απολαύσετε τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες από το έμπειρο προσωπικό τους. Στο M Nails Salon χρησιμοποιούνται πάντα κορυφαία προϊόντα του χώρου και τηρούνται αυστηρά όλοι οι κανόνες υγιεινής.

Vaso Stampoli Makeup Artist & Nail Professional - Directory LadiesWorld.gr18. Vaso Stampoli Makeup Artist & Nail Professional

Η Βάσω Σταμπολή είναι Makeup Artist και Nail Professional με εμπειρία 15 ετών στο χώρο του επαγγελματικού μακιγιάζ και περιποίησης άκρων και παρέχει κυρίως υπηρεσίες makeup και beauty για νυφικές ή ειδικές εμφανίσεις. Μαζί της μπορείτε να δημιουργήσετε ένα εντυπωσιακό μακιγιάζ πάντα βασισμένο στο δικό σας πρόσωπο και στιλ!

Η Vaso Stampoli Makeup Artist & Nail Professional αναλαμβάνει Νυφικό Μακιγιάζ – Βραδινό Μακιγιάζ – Περιποίηση προσώπου – Συμβουλές ομορφιάς – Μανικιούρ/Πεντικιούρ και Αποτριχώσεις σε απίστευτες τιμές!

Καλέστε την σήμερα ή κάντε Online Κράτηση από τη σελίδα της στο Ευρετήριο Ομορφιάς Ψάχνεις? Βρες! του LadiesWorld.gr και κλείστε ένα ραντεβού! Κάντε κλίκ Εδώ!

 Καταχώρισε και εσύ την Επιχείρησή σου στο Ψάχνεις? Βρες! 

Beauty Harmony & Spa by Maria Liascou - Directory LadiesWorld.gr19. Beauty Harmony & Spa by Maria Liascou

Το κέντρο αισθητικής Beauty Harmony & Spa με πείρα 20 χρόνων πάνω στη γυναικεία ομορφιά βρίσκεται στη Γλυφάδα και παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας με εγγυημένα αποτελέσματα. Άλλωστε και μόνο το όνομα της Μαρίας Λιάσκου μπορεί να το εγγυηθεί αυτό. Το Beauty Harmony & Spa by Maria Liascou καλύπτει μία μεγάλη γκάμα από υπηρεσίες όπως θεραπείες προσώπου, σώματος, οριστική αποτρίχωση, μακιγιάζ και νύχια! Αν δεν το έχετε ήδη κάνει, επισκεφθείτε το συγκεκριμένο κέντρο αισθητικής και σίγουρα θα μείνετε ικανοποιημένες!

Pop Nails - Directory LadiesWorld.gr20. Pop Nails

Το Pop Nails είναι ένα κουκλίστικο μαγαζί στο Αιγάλεω το οποίο προσφέρει τις πιο σύγχρονες υπηρεσίες αισθητικής, περιποίησης άκρων και όχι μόνο στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Πραγματικά με μία επίσκεψη μπορείτε να το διαπιστώσετε και εσείς! Σύνθημα του Pop Nails … ”Η ομορφιά σας είναι το πάθος μας”! Και πραγματικά ισχύει!

Happy Nails

21. HAPPY NAILS

Το HAPPY NAILS είναι ένα από τα πρώτα καταστήματα με υπηρεσίες μανικιούρ -πεντικιούρ στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα στο Παγκράτι. Το Happy Nails προσφέρει μία εμπειρία περιποίησης που χωρίς αμφιβολία μένει αξέχαστη. Επίσης μαζί με την περιποίηση των άκρων σας έχετε τη δυνατότητα να εκμεταλλευτείτε τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες αποτρίχωσης που παρέχει.

 Καταχώρισε και εσύ την Επιχείρησή σου στο Ψάχνεις? Βρες! 

Cleo Nails by Brazil - Directory LadiesWorld.gr

22. Cleo Nails by Brazil

Στο κέντρο της Αθήνας υπάρχει ένας πραγματικός θησαυρός που ακούει στο όνομα Cleo Nails By Brazil! Είναι ένας  μοναδικός χώρος ομορφιάς που μπορείτε να απολαύσετε επαγγελματικό μανικιούρ – πεντικιούρ και άλλες οικονομικές υπηρεσίες περιποίησης των άκρων. Εάν αναζητάτε ποιοτικό αλλά ταυτόχρονα οικονομικό μανικιούρ – πεντικιούρ στην Αθήνα το Cleo Nails By Brazil is the place to be!

Nails & Co Athens - μανικιούρ - πεντικιούρ στην Αθήνα - Directory LadiesWorld.gr

23. Nails & Co Athens

‘Ένα περιβάλλον ζεστό και φιλικό σας περιμένει στο Σύνταγμα για την περιποίηση των άκρων σας. Το Nails & Co Athens αποτελεί ένα μικρό διαμάντι στις υπηρεσίες καλλωπισμού των νυχιών σας. Παρέχει υπηρεσίες άκρων υψηλού επιπέδου σε πολύ χαμηλές τιμές. Ο υποδειγματικά εξοπλισμένος χώρος εγγυάται ότι θα μείνετε σίγουρα ευχαριστημένες από το αποτέλεσμα!

Madhair - μανικιούρ - πεντικιούρ στην Αθήνα - Directory LadiesWorld.gr

24. MadHair – Κομμωτήριο – Νύχια – Fish Spa

Το 2006 άνοιξε τις πόρτες του στο κέντρο της Αθήνας ένα μοναδικός ναός ομορφιάς. Το Madhair δημιουργήθηκε για να χαρίσει στιγμές χαλάρωσης και περιποίησης. Μεταξύ άλλων παρέχει υπηρεσίες μανικιούρ – πεντικιούρ που μένουν αξέχαστες. Στον όμορφο και φιλικό χώρο του Madhair νιώθει κανείς σαν στο σπίτι του και απολαμβάνει υπηρεσίες οι οποίες είναι προσαρμοσμένες στις ανάγκες της κάθε γυναίκας.

 Καταχώρισε και εσύ την Επιχείρησή σου στο Ψάχνεις? Βρες! 

HUG Beauty Salon - μανικιούρ - πεντικιούρ στην Αθήνα

25. HUG – Happy Unique Girls and Boys Beauty Salon

Το HUG, Happy Unique Girls & boys στο Μαρούσι δίνει την δυνατότητα στον καθένα από εσάς να βιώσει μία αξέχαστη εμπειρία περιποίησης άκρων!  Με γνώμονα την δική σας φαντασία μεταμορφώνουν τα νύχια σας ακολουθώντας πάντα τα τελευταία trends! Με χρώμα, πάθος και επαγγελματισμό το μανικιούρ – πεντικιούρ σας αποκτά άλλη διάσταση!

Maria's Nail Studio - μανικιούρ - πεντικιούρ στην Αθήνα - Directory LadiesWorld.gr

26. Maria’s Nail Studio

Ανάμεσα στα top καταστήματα μανικιούρ – πεντικιούρ στην Αθήνα (Αμπελόκηποι) βρίσκεται και το Maria’s Nail Studio. Το αποτέλεσμα φανερώνει τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που προσφέρει. Απολαύστε μανικιούρ – πεντικιούρ σε φυσικό νύχι, τοποθέτηση τεχνητών αλλά και αποτρίχωση σε πρόσωπο και σώμα.

Manis & Penis - μανικιούρ - πεντικιούρ στην Αθήνα - Directory LadiesWorld.gr

27. Manis & Pedis

Το Manis & Pedis στη Γλυφάδα είναι το απόλυτο Beauty Place για την περιποίηση των άκρων σας. Το αφοσιωμένο προσωπικό ακολουθεί πιστά τους αυστηρότερους κανόνες υγιεινής μέσα από έναν υπερσύγχρονο εξοπλισμό. Η λειτουργία του χώρου βασίζεται στη διαπιστευμένη γνώση, τη δημιουργικότητα και φυσικά την εμπειρία ετών. Δοκιμάστε τις υπηρεσίες μανικιούρ – πεντικιούρ του Manis & Pedis και θα με θυμηθείτε!

 Καταχώρισε και εσύ την Επιχείρησή σου στο Ψάχνεις? Βρες! 

Anastasia Hairstyles - Directory LadiesWorld.gr

28. Anastasia Hairstyles

Τo κομμωτήριο Anastasia Hairstyles στο Ίλιον εκτός από υπηρεσίες κομμωτικής και περιποίησης μαλλιών παρέχει και υπηρεσίες νυχιών! Επισκεφθείτε το κομμωτήριο Anastasia Hairstyles και απολαύστε ποιοτικές υπηρεσίες μανικιούρ – πεντικιούρ!

MF DAY SPA Directory - LadiesWorld.gr

29. MF DAY SPA

Στο υπερσύγχρονο ινστιτούτο αισθητικής MF DAY SPA στο Νέο Κόσμο μπορείτε εκτός των άλλων να απολαύσετε τις καλύτερες τεχνικές σε τεχνητά νύχια καθώς επίσης και μανικιούρ – πεντικιούρ υψηλού επιπέδου! Μία δοκιμή θα σας πείσει!

N&J Hair Style - Directory LadiesWorld.gr

30. N&J Hair Style

Στο κομμωτήριο N&J Hair style στη Νέα Σμύρνη θα γνωρίσετε ανθρώπους που έχουν πραγματικά πάθος με τα μαλλιά και τα νύχια. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται ανήκουν σε επώνυμες εταιρείες, οι οποίες είναι γνωστές για την ποιότητα που προσφέρουν. Απολαύστε το μανικιούρ – πεντικιούρ σας σε ένα από τα 4 φυσικά καταστήματα N&J Hair Style!

Κλείνοντας αυτή τη λίστα ήθελα να σημειώσω πως τα περισσότερα από τα παραπάνω καταστήματα παρέχουν και άλλες υπηρεσίες εκτός από μανικιούρ – πεντικιούρ! Πολύ πιθανόν λοιπόν να τα δείτε και σε άλλες προτεινόμενες λίστες σε διαφορετική όμως κατηγορία υπηρεσιών!

Μείνετε συντονισμένες κορίτσια μου γιατί έρχονται πολλά ακόμα!

Καταχώρισε και εσύ την Επιχείρησή σου στο

Ψάχνεις? Βρες!

LadiesWorld.gr – Όλα τα Μυστικά Ομορφιάς είναι Εδώ!

CO-FOUNDER : LadiesWorld.gr YOUTUBE CHANNEL : LadiesWorldGR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *