Ismini

10 υπέροχα «στέκια» μανικιούρ – πεντικιούρ στην Αθήνα

Δείτε 10 υπέροχα «στέκια» μανικιούρ – πεντικιούρ στην Αθήνα όπου μπορείτε να επισκεφθείτε και να απολαύσετε τις υπηρεσίες τους! (Η σειρά τους είναι τυχαία)

Γνωρίζετε όλες πολύ καλά πόσο σημαντικό είναι για την υγεία των νυχιών μας το μανικιούρ – πεντικιούρ. Οι περισσότερες γυναίκες κάνουν μανικιούρ – πεντικιούρ για αισθητικούς λόγους όμως η όλη διαδικασία αποσκοπεί σε κάτι περισσότερο: στην υγεία των νυχιών! Βάλτε λοιπόν στο πρόγραμμα την περιποίηση των άκρων σας τουλάχιστον 1 φορά τον μήνα! Για να σας διευκολύνω σας έχω ετοιμάσει μία λίστα με 10 καταστήματα μανικιούρ – πεντικιούρ στην Αθήνα! Πάμε να τα δούμε;

10 υπέροχα «στέκια» μανικιούρ - πεντικιούρ στην Αθήνα - LadiesWorld.grAnetlanda/Shutterstock


Happy Nails

1. HAPPY NAILS

Το HAPPY NAILS είναι ένα από τα πρώτα καταστήματα με υπηρεσίες μανικιούρ -πεντικιούρ στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα στο Παγκράτι. Το Happy Nails προσφέρει μία εμπειρία περιποίησης που χωρίς αμφιβολία μένει αξέχαστη. Επίσης μαζί με την περιποίηση των άκρων σας έχετε τη δυνατότητα να εκμεταλλευτείτε τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες αποτρίχωσης που παρέχει.

 Καταχώρισε και εσύ την Επιχείρησή σου στο Ψάχνεις? Βρες! 

Cleo Nails by Brazil - Directory LadiesWorld.gr

2. Cleo Nails by Brazil

Στο κέντρο της Αθήνας υπάρχει ένας πραγματικός θησαυρός που ακούει στο όνομα Cleo Nails By Brazil! Είναι ένας  μοναδικός χώρος ομορφιάς που μπορείτε να απολαύσετε επαγγελματικό μανικιούρ – πεντικιούρ και άλλες οικονομικές υπηρεσίες περιποίησης των άκρων. Εάν αναζητάτε ποιοτικό αλλά ταυτόχρονα οικονομικό μανικιούρ – πεντικιούρ στην Αθήνα το Cleo Nails By Brazil is the place to be!

Nails & Co Athens - μανικιούρ - πεντικιούρ στην Αθήνα - Directory LadiesWorld.gr

3. Nails & Co Athens

‘Ένα περιβάλλον ζεστό και φιλικό σας περιμένει στο Σύνταγμα για την περιποίηση των άκρων σας. Το Nails & Co Athens αποτελεί ένα μικρό διαμάντι στις υπηρεσίες καλλωπισμού των νυχιών σας. Παρέχει υπηρεσίες άκρων υψηλού επιπέδου σε πολύ χαμηλές τιμές. Ο υποδειγματικά εξοπλισμένος χώρος εγγυάται ότι θα μείνετε σίγουρα ευχαριστημένες από το αποτέλεσμα!

Madhair - μανικιούρ - πεντικιούρ στην Αθήνα - Directory LadiesWorld.gr

4. MadHair – Κομμωτήριο – Νύχια – Fish Spa

Το 2006 άνοιξε τις πόρτες του στο κέντρο της Αθήνας ένα μοναδικός ναός ομορφιάς. Το Madhair δημιουργήθηκε για να χαρίσει στιγμές χαλάρωσης και περιποίησης. Μεταξύ άλλων παρέχει υπηρεσίες μανικιούρ – πεντικιούρ που μένουν αξέχαστες. Στον όμορφο και φιλικό χώρο του Madhair νιώθει κανείς σαν στο σπίτι του και απολαμβάνει υπηρεσίες οι οποίες είναι προσαρμοσμένες στις ανάγκες της κάθε γυναίκας.

HUG Beauty Salon - μανικιούρ - πεντικιούρ στην Αθήνα

5. HUG – Happy Unique Girls and Boys Beauty Salon

Το HUG, Happy Unique Girls & boys δίνει την δυνατότητα στον καθένα από εσάς να βιώσει μία αξέχαστη εμπειρία περιποίησης άκρων!  Με γνώμονα την δική σας φαντασία μεταμορφώνουν τα νύχια σας ακολουθώντας πάντα τα τελευταία trends! Με χρώμα, πάθος και επαγγελματισμό το μανικιούρ – πεντικιούρ σας αποκτά άλλη διάσταση!

 Καταχώρισε και εσύ την Επιχείρησή σου στο Ψάχνεις? Βρες! 

Maria's Nail Studio - μανικιούρ - πεντικιούρ στην Αθήνα - Directory LadiesWorld.gr

6. Maria’s Nail Studio

Ανάμεσα στα top καταστήματα μανικιούρ – πεντικιούρ στην Αθήνα βρίσκεται και το Maria’s Nail Studio. Το αποτέλεσμα φανερώνει τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που προσφέρει. Απολαύστε μανικιούρ – πεντικιούρ σε φυσικό νύχι, τοποθέτηση τεχνητών αλλά και αποτρίχωση σε πρόσωπο και σώμα.

Manis & Penis - μανικιούρ - πεντικιούρ στην Αθήνα - Directory LadiesWorld.gr

7. Manis & Pedis

Το Manis & Pedis είναι το απόλυτο Beauty Place για την περιποίηση των άκρων σας. Το αφοσιωμένο προσωπικό ακολουθεί πιστά τους αυστηρότερους κανόνες υγιεινής μέσα από έναν υπερσύγχρονο εξοπλισμό. Η λειτουργία του χώρου βασίζεται στη διαπιστευμένη γνώση, τη δημιουργικότητα και φυσικά την εμπειρία ετών. Δοκιμάστε τις υπηρεσίες μανικιούρ – πεντικιούρ του Manis & Pedis και θα με θυμηθείτε!

Anastasia Hairstyles - Directory LadiesWorld.gr

8. Anastasia Hairstyles

Τo κομμωτήριο Anastasia Hairstyles εκτός από υπηρεσίες κομμωτικής και περιποίησης μαλλιών παρέχει και υπηρεσίες νυχιών! Επισκεφθείτε το κομμωτήριο Anastasia Hairstyles και απολαύστε ποιοτικές υπηρεσίες μανικιούρ – πεντικιούρ!

MF DAY SPA Directory - LadiesWorld.gr

9. MF DAY SPA

Στο υπερσύγχρονο ινστιτούτο αισθητικής MF DAY SPA μπορείτε εκτός των άλλων να απολαύσετε τις καλύτερες τεχνικές σε τεχνητά νύχια καθώς επίσης και μανικιούρ – πεντικιούρ υψηλού επιπέδου! Μία δοκιμή θα σας πείσει!

N&J Hair Style - Directory LadiesWorld.gr

10. N&J Hair Style

Στα κομμωτήρια N&J Hair style θα γνωρίσετε ανθρώπους που έχουν πραγματικά πάθος με τα μαλλιά και τα νύχια. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται ανήκουν σε επώνυμες εταιρείες, οι οποίες είναι γνωστές για την ποιότητα που προσφέρουν. Απολαύστε το μανικιούρ – πεντικιούρ σας σε ένα από τα 4 φυσικά καταστήματα N&J Hair Style!

Κλείνοντας αυτή τη λίστα ήθελα να σημειώσω πως τα περισσότερα από τα παραπάνω καταστήματα παρέχουν και άλλες υπηρεσίες εκτός από μανικιούρ – πεντικιούρ! Πολύ πιθανόν λοιπόν να τα δείτε και σε άλλες προτεινόμενες λίστες σε διαφορετική όμως κατηγορία υπηρεσιών!

Μείνετε συντονισμένες κορίτσια μου γιατί έρχονται πολλά ακόμα!

Καταχώρισε και εσύ την Επιχείρησή σου στο

Ψάχνεις? Βρες!

LadiesWorld.gr – Όλα τα Μυστικά Ομορφιάς είναι Εδώ!

CO-FOUNDER : LadiesWorld.gr YOUTUBE CHANNEL : LadiesWorldGR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *