blank

Χτενίσματα για γάμο – 73 photos για να διαλέξεις

Δείτε 73 καταπληκτικά χτενίσματα για γάμο και πάρτε ιδέες!

Υποψήφιες νυφούλες μου πάρτε θέση! Αυτό το άρθρο είναι αφιερωμένο σε εσάς και περιέχει χτενίσματα για γάμο! Το άγχος σας είναι σίγουρα μεγάλο καθώς θέλετε να είναι όλα στη εντέλεια αυτή την μοναδική ημέρα και για αυτόν ακριβώς τον λόγο είπα να βάλω ένα χεράκι. Το να επιλέξει κανείς νυφικό χτένισμα μπορεί να φαντάζει βουνό όμως στην πραγματικότητα τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά από ότι φαίνονται. Το πιο σημαντικό είναι να αρέσει σε εσάς και να ταιριάζει στο concept του γάμου σας. Πάμε λοιπόν να δούμε διαχρονικά νυφικά χτενίσματα και να καλύψουμε τις βασικότερες απορίες σας!

Χτενίσματα για γάμο - 73 φωτογραφίες για να διαλέξεις - LadiesWorld.grfreya-photographer/Shutterstock

Πρώτα το χτένισμα ή πρώτα το νυφικό;

Η πρώτη ερώτηση που θα σας κάνει η κομμώτριά σας είναι αν έχετε επιλέξει το νυφικό που θα φορέσετε εκείνη την ημέρα. Εάν όχι, σίγουρα θα σας πει να επικοινωνήσετε ξανά μαζί της αμέσως μόλις κάνετε την επιλογή σας. Γιατί; Γιατί τόσο το χτένισμα όσο και το μακιγιάζ συνδέονται άμεσα με το στυλ του νυφικού. Για παράδειγμα, ένα νυφικό με ανοιχτή πλάτη ταιριάζει καλύτερα με έναν κότσο καθώς έτσι αναδεικνύεται περισσότερο το πίσω μέρος του φορέματος, ενώ ένα νυφικό με πολύ ανοιχτό μπούστο ταιριάζει γάντι με ένα vang χτένισμα. Οπότε πριν κάνετε οτιδήποτε πρέπει πρώτα να έχετε αποφασίσει ποιό θα είναι το νυφικό φόρεμα που θα φορέσετε.

Τι στυλ χτενίσματος να επιλέξω;

Τα νυφικά χτενίσματα είναι άπειρα καθώς για κάθε χτένισμα υπάρχουν διάφορες παραλλαγές. Για το δικό σας νυφικό χτένισμα χρειάζεται να λάβετε υπόψη το ύφος του νυφικού και το θέμα του γάμου σας. Εάν το στυλ σας είναι πιο αυστηρό θα σας ταίριαζε ένας χαμηλός σινιόν κότσος ή μία χαμηλή αλογοουρά. Εάν από την άλλη το στυλ σας είναι πιο boho, ένας ανάλαφρος, ατημέλητος κόστος ή μία πλεξούδα είναι ό,τι πρέπει για εσάς.

Πως μπορώ να βοηθήσω τον/την κομμωτή/τριά μου;

Σίγουρα ο κομμωτής που θα σας αναλάβει θα σας κατευθύνει αλλά πρέπει και εσείς να τον βοηθήσετε να καταλάβει τί έχετε στο μυαλό σας. Πώς θα το κάνετε αυτό; Για καλή μας τύχη υπάρχουν πλέον τα πάντα στο διαδίκτυο. Χαζέψτε φωτογραφίες και αποθηκεύστε τα νυφικά χτενίσματα που σας άρεσουν περισσότερο. Με αυτό τον τρόπο θα καταλάβει πώς θα θέλατε να δείτε τον εαυτό σας και θα σας προτείνει εναλλακτικές που θα ταιριάζουν τόσο σε εσάς όσο και στο συνολικό ύφος τους γάμου. Μην ντραπείτε να του δείξετε όλο το υλικό που έχετε μαζέψει. Με αυτόν τον τρόπο θα τον βοηθήσετε πάρα πολύ και στο τέλος θα έχετε το τέλειο αποτέλεσμα!

blank Follow Us και στο Instagram!

Να επιλέξω ή όχι κάποιο headpiece;

Άλλο ένα ερώτημα που βασανίζει πολλές νυφούλες είναι τα headpieces. Στις φωτογραφίες που ακολουθούν θα διαπιστώσετε και μόνες σας πως τα headpieces κυριαρχούν στα χτενίσματα για γάμο. Αλλάζουν εντελώς το τελικό σύνολο όμως αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει υποχρεωτικά να φορέσετε κάτι τέτοιο στο κεφάλι σας. Εάν πιστεύετε πως δεν μπορείτε να το υποστηρίξετε τότε αφήστε τέτοιου είδους στολίδια στην άκρη. Υπάρχουν εκατοντάδες εναλλακτικές και δεν υπάρχει κανένας λόγος να βασανίζετε το μυαλουδάκι σας.

Είναι οι πέρλες και τα χτενάκια της μόδας;

Όλα τα στολίδια είναι της μόδας αρκεί να μπορείτε να τα υποστηρίξετε! Σημασία έχει να αρέσει σε εσάς το αποτέλεσμα. Όλα σχεδόν τα νυφικά στολίδια είναι διαχρονικά και μοντέρνα. Πέρλες μικρές, μεγάλες, χρυσές και άσπρες αλλά και χτενάκια κάθε μεγέθους μπορούν να στολίσουν τα μαλλιά σας την πιο σημαντική ημέρα της ζωής σας.

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν και πάρτε ιδέες για το δικό σας νυφικό χτένισμα!

Η ώρα η Καλή!

Τα ξαναλέμε σύντομα κορίτσια μου! Φιλάκια πολλά σε όλες!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Χτενίσματα για γάμο - Ατιμέλητος νυφικός κότσος

pinterest.com

 

 

 

Νυφικό χτένισαμ με πλεξούδα στο πλάι και κλαδιά

pinterest.com

 

 

 

Vang μαλλια με πολύ όγκο - Νυφικά χτενίσματα

pinterest.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Γυριστός κότσος με μικρά λουλουδάκια

pinterest.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Χαλαρός κότσος με μεγάλο νυφικό headpiece

pinterest.com

 

 

 

 

 

 

Καλοκαιρινό νυφικό χτένισμα με πέρλες και λουλούδι

pinterest.com

 

 

 

Ξανθά νυφικά μαλλιά με φύλλα

pinterest.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Γρήγορες Ερωτήσεις-Απαντήσεις!

1. Πρώτα το χτένισμα ή πρώτα το νυφικό;
  • Πρώτα το νυφικό! Πριν κάνετε οτιδήποτε πρέπει πρώτα να έχετε αποφασίσει ποιό θα είναι το νυφικό φόρεμα που θα φορέσετε.
2. Τι στυλ χτενίσματος να επιλέξω;
  • Τα νυφικά χτενίσματα είναι άπειρα καθώς για κάθε χτένισμα υπάρχουν διάφορες παραλλαγές. Για το δικό σας νυφικό χτένισμα χρειάζεται να λάβετε υπόψη το ύφος του νυφικού και το θέμα του γάμου σας.
3. Πώς μπορώ να βοηθήσω τον/την κομμωτή/τριά μου;
  • Χαζέψτε φωτογραφίες και αποθηκεύστε τα νυφικά χτενίσματα που σας άρεσουν περισσότερο. Με αυτό τον τρόπο θα καταλάβει πώς θα θέλατε να δείτε τον εαυτό σας και θα σας προτείνει εναλλακτικές που θα ταιριάζουν τόσο σε εσάς όσο και στο συνολικό ύφος τους γάμου.
4. Να επιλέξω ή όχι κάποιο headpiece;
  • Τα headpieces κυριαρχούν στα χτενίσματα για γάμο. Αλλάζουν εντελώς το τελικό σύνολο όμως αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει υποχρεωτικά να φορέσετε κάτι τέτοιο στο κεφάλι σας.
5. Είναι οι πέρλες και τα χτενάκια της μόδας;
  • Όλα τα στολίδια είναι της μόδας αρκεί να μπορείτε να τα υποστηρίξετε! Σημασία έχει να αρέσει σε εσάς το αποτέλεσμα.

 

Καταχώρισε και εσύ την Επιχείρησή σου στο

Ψάχνεις? Βρες!

LadiesWorld.gr – Όλα τα Μυστικά Ομορφιάς είναι Εδώ!

 

CO-FOUNDER : LadiesWorld.gr YOUTUBE CHANNEL : LadiesWorldGR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *