blank

Σπυράκια Τέλος με 3 Σούπερ DIY Μάσκες! (VIDEO)

Σπυράκια Τέλος με 3 Σούπερ DIY Σπιτικές Μάσκες! (VIDEO) - LadiesWorld.gr

Δείτε πως να εξαφανίσετε τα Σπυράκια σας με 3 Σπιτικές Μάσκες! (VIDEO)

Σήμερα θα σας δείξω συνταγές για 3 πανεύκολες και πολύ ωραίες DIY σπιτικές μάσκες τις οποίες χρησιμοποιώ όταν έχω σπυράκια στο πρόσωπο. Τις συγκεκριμένες τις χρησιμοποιώ και όταν παρατηρήσω ότι έχω κάποιες ατέλειες. Είναι οι πιο εύκολες και γρήγορες σπιτικές μάσκες που έχετε δει! Σπυράκια τέλος με λίγα μόνο υλικά. Ξεκινάμε;!

3 DIY Σπιτικές Μάσκες και Σπυράκια Τέλος!

 Σπυράκια τέλος με μάσκα κανέλας - LadiesWorld.gr

Σπυράκια τέλος με μάσκα κανέλας!

Η πρώτη είναι η μάσκα κανέλας και όπως θα έχετε ήδη καταλάβει το κύριο συστατικό της είναι η κανέλα. Το μόνο υλικό που θα χρειαστούμε ακόμα είναι ο κρόκος ενός αυγού και πολύ λίγο ασπράδι. Το ασπράδι το βάζουμε κυρίως για να κάνει λίγο πιο αραιωμένο το μείγμα. Εγώ βάζω ένα κουταλάκι του γλυκού κανέλα. Φυσικά εσείς εάν θέλετε μπορείτε να βάλετε και περισσότερο, αλλά εγώ δεν το προτιμώ. Αυτό επειδή το δικό μου δέρμα είναι αρκετά ευαίσθητο και έχω παρατηρήσει ότι τα δυο κουταλάκια κανέλας δεν το βοηθάνε.

Επίσης, έχω να σας δώσω μια συμβουλή που αφορά γενικότερα όλες τις σπιτικές μάσκες, αλλά κυρίως όσες περιέχουν έντονα συστατικά. Η κανέλα είναι ένα έντονο συστατικό και για αυτό και θα την αναφέρω σε αυτό το σημείο. Πρώτα θα τις δοκιμάζετε οπωσδήποτε στο χέρι σας πριν τις βάλετε στο πρόσωπο σας. Την συγκεκριμένη την είχα δοκιμάσει για 2 ώρες στο χέρι μου και μου είχε αφήσει μια μικρή κοκκινίλα. Οπότε μετά από αυτό το πείραμα ξέρω και πόσο χρόνο να την αφήσω και ότι θα κοκκινίσω.

Εφαρμογή Μάσκας Κανέλας - LadiesWorld.gr

Εφαρμογή…

Πριν την απλώσουμε μαζεύουμε τα μαλλιά μας, γιατί δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση να κολλήσουν πάνω στη μάσκα. Έπειτα την τοποθετούμε ταμποναριστά στα σημεία που έχουμε σπυράκια, ατέλειες ή γενικότερα πρόβλημα. Παρότι μπορείτε να την τοποθετήσετε σε όλο το πρόσωπο, δεν θα σας το πρότεινα. Είναι κάτι που η ίδια το αποφεύγω και δεν το κάνω γιατί μετά βγαίνει σαν peel off και με ταλαιπωρεί.

Ρυθμίζουμε μια ώρα το χρονόμετρο και την αφήνουμε να στεγνώσει. Όχι ότι θα μας χρειαστεί μια ώρα, αλλά είναι το μέγιστο που θα την αφήσουμε επάνω στο πρόσωπο μας. Στην πραγματικότητα χρειάζονται περίπου 20 λεπτά και κάτι για να στεγνώσει και μετά μπορούμε να την αφαιρέσουμε. Βγαίνει σε μικρά μικρά κομματάκια, το οποίο είναι και λιγάκι εκνευριστικό ενδεχομένως για κάποιους.

Αφαίρεση Μάσκας Κανέλας - LadiesWorld.gr

Σε περίπτωση που αισθανθείτε οτιδήποτε στο δέρμα σας αφού βάλετε αυτή τη μάσκα, να την αφαιρέσετε αμέσως χωρίς δεύτερη σκέψη. Ακόμα και το πιο μικρό κάψιμο να αισθανθείτε, μην την αφήσετε στο πρόσωπό σας!

Αποτέλεσμα Μάσκας Κανέλας - LadiesWorld.gr

Όπως θα δείτε και στο βίντεο στα σημεία που έχω βάλει τη μάσκα έχω μία μικρή κοκκινίλα. Ταυτόχρονα όμως έχει εξαφανιστεί σχεδόν το σπυράκι μου. Είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση από πριν. Αυτή η κοκκινίλα μην σας ανησυχεί γιατί φεύγει μετά από μερικά λεπτά ή το πολύ 1-2 ώρες. Στην περίπτωση που θέλετε να τη βάλετε σε όλο το πρόσωπο σκεφτείτε το καλά, γιατί μετά θα είστε παντού κόκκινες. Σπυράκια τέλος με μάσκα κανέλας λοιπόν!

 

Μάσκα γλυκιά σαν … ζάχαρη! Μάσκα Ζάχαρης - LadiesWorld.gr

Μάσκα γλυκιά σαν … ζάχαρη!

Συνεχίζουμε με τη μάσκα ζάχαρης, η οποία δεν έχει καμία σχέση με scrub. Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι ασπράδι αυγού, δεν θέλουμε καθόλου κρόκο, και μία κουταλιά του γλυκού ζάχαρη. Όλο αυτό το ανακατεύουμε στο μίξερ έτσι ώστε να γίνει μαρέγκα, την οποία όμως δεν θα τη φάμε! Θα τη βάλουμε στο πρόσωπό μας.

Εφαρμογή Μάσκας Ζάχαρης - LadiesWorld.gr

Εφαρμογή…

Η συγκεκριμένη μάσκα ασπρίζει πάρα πολύ το δέρμα, δίνει λάμψη και φωτεινότητα. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε απλά να στεγνώσει πάνω στο πρόσωπο. Επίσης έχει και καταπραϋντικές ιδιότητες, οπότε είναι ιδανική για σπυράκια. Θα δείτε ότι όταν την αφαιρέσουμε δεν θα υπάρχει σχεδόν καθόλου κοκκινίλα. Σιγά σιγά αυτή αρχίζει και πετρώνει πάνω στο δέρμα και μόλις συμβεί αυτό είναι ώρα να την αφαιρέσουμε. Θα το καταλάβετε όταν πετρώσει γιατί θα αρχίσει να τραβάει.

Αφαίρεση Μάσκας Ζάχαρης - LadiesWorld.gr

Ο καλύτερος τρόπος που έχω βρει για την αφαίρεσή της είναι με μία βρεγμένη πετσέτα. Δεν έχει σημασία εάν το νερό θα είναι ζεστό ή κρύο. Την τοποθετούμε λίγο πάνω στο δέρμα και σιγά σιγά αρχίζουμε και τρίβουμε. Όλο αυτό λιώνει πάνω στο πρόσωπο, οπότε φεύγει πολύ εύκολα. Θα δείτε στο σχετικό βίντεο ότι έχει ασπρίσει πάρα πολύ το δέρμα μου και έχει φωτίσει πάρα πολύ. Σίγουρα θα παρατηρήσετε ότι και η κοκκινίλα είναι αρκετά μειωμένη. Να σημειωθεί ότι τη μάσκα αυτή την έκανα ακριβώς μετά τη μάσκα κανέλας.


Οι καταπραϋντικές ιδιότητες του ρυζάλευρου! Μάσκα από Ρυζάλευρο - LadiesWorld.gr

Οι καταπραϋντικές ιδιότητες του ρυζάλευρου!

Θαμπό δέρμα και σπυράκια τέλος με την βοήθεια της μάσκας από ρυζάλευρο. Η τρίτη και τελευταία μάσκα είναι ίσως και η αγαπημένη μου από όσες DIY σπιτικές μάσκες έχω φτιάξει ποτέ. Είναι η μάσκα με το ρυζάλευρο. Χρειαζόμαστε μία κουταλιά του γλυκού ρυζάλευρο και μία κουταλιά του γλυκού γάλα. Απλά θα πρέπει να προσέξετε η κουταλιά ρυζάλευρο που θα βάλετε να είναι πιο κοφτή. Διαφορετικά το μείγμα θα γίνει λίγο πιο πηχτό και θα σας δυσκολέψει.

Η συγκεκριμένη μάσκα έχει και αυτή λευκαντικές ιδιότητες. Βοηθάει πάρα πολύ το δέρμα στο να ασπρίζει, στην ομοιοχρωμία του και στην ομοιομορφία του. Γενικότερα, ηρεμεί και καταπραΰνει πάρα πάρα πολύ το δέρμα και τα σπυράκια.

Εφαρμογή Μάσκας από Ρυζάλευρο - LadiesWorld.gr

Εφαρμογή…

Εάν σας βγει πολύ πηχτό το μείγμα και σας δυσκολεύει στο άπλωμα μπορείτε να προσθέσετε μισό κουταλάκι ακόμα γάλα. Προσωπικά με την συγκεκριμένη μάσκα νιώθω τρομερή δροσιά. Μπορώ να πω ότι πετρώνει σχετικά γρήγορα, δηλαδή μέσα σε 10 με 15 λεπτά το πολύ είναι μια χαρά. Κατά την αφαίρεση κάνει μια μικρή απολέπιση. Ενδεχομένως να αφήσει μια μικρή κοκκινίλα, αλλά όχι κάτι ιδιαίτερο. Μέσα σε μερικά λεπτά θα φύγει.

Αφαίρεση Μάσκας από Ρυζάλευρο - LadiesWorld.gr

Ο καλύτερος τρόπος αφαίρεσής της είναι με νερό γιατί εκείνη τη στιγμή θα γίνει και η μικροαπολέπιση που λέγαμε πριν. Το δέρμα μετά είναι υπέροχο, λαμπερό και αναζωογονημένο. Είναι τέλειο! Ταμπονάρουμε το πρόσωπο με μία πετσέτα για να φύγει και το έξτρα νερό και είμαστε έτοιμες! Αυτές οι σπιτικές μάσκες με κάνουν πολύ ευχαριστημένη και χαρούμενη! Τις λατρεύω!


Σπυράκια Τέλος με 3 Σπιτικιές Μάσκες - LadiesWorld.gr
Αυτά από μένα! Ελπίζω να σας άρεσαν οι DIY μάσκες που σας πρότεινα! Αν θέλετε αφήστε μου στα σχόλια δικές σας DIY μάσκες και συνταγές που σας αρέσουν, αλλά όχι με μέλι σας παρακαλώ. Με δυσκολεύουν πάρα πολύ οι συνταγές που είναι με μέλι. Το μέλι τρέχει πάρα πολύ στο δέρμα μου, κολλάει στα μαλλιά μου και γενικότερα δε με βολεύει καθόλου! Περιμένω τα σχόλια σας! Θα τα πούμε την επόμενη φορά! Μουτς!

YOUTUBE CHANNEL : Eleonora
F A C E B O O K : Eleonora Beauty & Lifestyle
I N S T A G R A M : @eleonora_gk
S N A P C H A T : eleonora_gk
P I N T E R E S T : eleonora gk
G O O G L E + : https://goo.gl/w3Wyty
E M A I L : [email protected]

LadiesWorld.gr – Όλα τα Μυστικά Ομορφιάς είναι Εδώ!

YOUTUBE CHANNEL : Eleonora

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *