blank

Mac Lip Scrubtious – Review (Κριτική)

Δείτε το Review μου (Κριτική) για το Mac Lip Scrubtious! (2019)

Η απολέπιση και η ενυδάτωση των χειλιών είναι δύο πολύ σημαντικές διαδικασίες που συμβάλουν στην υγιή όψη τους. Σήμερα θα σταθώ στο στάδιο που προηγείται της ενυδάτωσης, δηλαδή στην απολέπιση. Απολεπιστικά χειλιών μπορείτε, είτε να φτιάξετε μόνες σας, είτε να αγοράσετε ένα από τα χιλιάδες που κυκλοφορούν. Ανάμεσα σε αυτά υπάρχει και το Mac Lip Scrubtious για το οποίο θα σας μιλήσω σήμερα. Το Mac Lip Scrubtious υπόσχεται, όχι μόνο απολέπιση αλλά και ενυδάτωση! Είναι άραγε ένα value for money προϊόν; Για να δούμε!

Mac Lip Scrubtious - Review (Κριτική) - LadiesWorld.grAfrica Studio/shop.nordstrom.com/Shutterstock

Γεύσεις Mac Lip Scrubtious - LadiesWorld.gr

shop.nordstrom.com

Πέντε μοναδικές μυρωδιές και γεύσεις!

Τα πέντε χρωματιστά βαζάκια με τις πέντε διαφορετικές γεύσεις κερδίζουν τις εντυπώσεις με την πρώτη ματιά! Όλα τα βαζάκια μυρίζουν τέλεια, γεγονός που δυσκολεύει την κατάσταση. Όταν επισκέφτηκα το κατάστημα της Mac για να το πάρω, δεν ήξερα ποιο να διαλέξω. Τελικά, η πωλήτρια με βοήθησε να βγω από το μεγάλο δίλημμα. Διάλεξα το candied nectar και με βαριά καρδιά άφησα τις υπόλοιπες γεύσεις στο ράφι του καταστήματος.

Μόλις επέστρεψα στο σπίτι το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να το δοκιμάσω. Με το που το άπλωσα στα χείλη μου ήθελα κυριολεκτικά να πάρω ένα κουτάλι και να το φάω! Φυσικά, δεν ενδείκνυται για τέτοια χρήση αλλά η γεύση του ήταν τρομερή και παραμένει τρομερή παρόλο που πάει καιρός από τότε που το άνοιξα για πρώτη φορά. Δεν έχει αλλοιωθεί καθόλου και έχει την ίδια ευχάριστη αίσθηση κάθε φορά που το χρησιμοποιώ!

Πέρα από την candied nectar θα βρείτε ακόμα την:

Απολέπιση και ενυδάτωση Mac Lip Scrubtious - LadiesWorld.gr

Africa Studio/Shutterstock

Απολέπιση και ενυδάτωση!

Όμως, επειδή μόνο η γεύση και η μυρωδιά δεν αρκούν, ας δούμε τί γίνεται με τη σύσταση του προϊόντος. Κάνει δουλίτσα το Mac Lip Scrubtious ή άνθρακας ο θησαυρός; Μετά λύπης μου θα σας πω ότι δυστυχώς ο θησαυρός αποδείχτηκε άνθρακας! Όσο είναι πάνω στα χείλη, όλα είναι μια χαρά. Μόλις όμως το προϊόν απορροφηθεί εντελώς, τα χείλη είναι στην ίδια κατάσταση με πριν. Το σίγουρο είναι ότι μετά πρέπει να βάλω οπωσδήποτε και κάποιο ενυδατικό χειλιών (aka liposan).

Έχω δοκιμάσει να το δουλέψω με διάφορους τρόπους αλλά μέχρι στιγμής δεν έχω καταφέρει τίποτα. Ούτε η οδοντόβουρτσα έχει φέρει αποτελέσματα, ούτε τα δαχτυλάκια μου. Ο μοναδικός λόγος που συνεχίζω να το χρησιμοποιώ είναι επειδή θέλω να το τελειώσω και επειδή δεν μου αρέσει να πετάω πράγματα. Δεν ξέρω αν φταίει το γεγονός ότι έχει κάπως αραιή και λιπαρή σύσταση, ξέρω όμως ότι για την τιμή του έχω περισσότερες απαιτήσεις.

Money, money, money!

Μια και έθιξα το θέμα της τιμής, ας κάνω και σε αυτό μια μικρή αναφορά! Η κανονική τιμή του Mac Lip Scrubtious είναι στα 17.00€. Κατά τη γνώμη μου η τιμή του είναι υπερβολική για ένα scrub χειλιών. Οφείλω βέβαια να ομολογήσω πως η Mac βγάζει συχνά πυκνά εκπτώσεις και μπορείτε να το προμηθευτείτε έως 20% φθηνότερα. Δηλαδή, περίπου 13.50€. Εγώ ως βιαστικούλα και ανυπόμονη το είχα πάρει στην κανονική του τιμή γιατί δεν μπορούσα να περιμένω να βγει κάποια έκπτωση! Η ειρωνεία είναι ότι βγήκε σε έκπτωση την επόμενη ακριβώς ημέρα!

Mac Lip Scrubtious Candied Nectar - LadiesWorld.gr

shop.nordstrom.com

Συσκευασία και ποσότητα!

Μέσα στο κάθε βαζάκι θα βρείτε 15ml ζαχαρένιου προϊόντος. Η ποσότητα είναι ικανοποιητική για ένα scrub χειλιών. Άλλωστε, δεν είναι για καθημερινή χρήση και δεν απαιτείται μεγάλη ποσότητα.

Το βαζάκι του Mac Lip Scrubtious είναι πλαστικό και άκαμπτο. Δεν παθαίνει πραγματικά τίποτα, ακόμα και να πέσει κάτω. Δυστυχώς όμως, έχει και ένα ακόμα μειονέκτημα! Το στόμιο είναι πολύ μικρό και τα μακριά νύχια δεν βοηθάνε καθόλου την κατάσταση. Για αυτό βέβαια, υπάρχει λύση, οπότε δεν με πειράζει και πολύ! Για την ακρίβεια υπάρχουν δύο λύσεις. Η μία είναι το πινέλο και η άλλη η εξωτερική μεριά του δαχτύλου! Τι εννοώ; Λυγίζετε το δείκτη του χεριού σας και παίρνετε το προϊόν με τη βοήθεια της μύτης που σχηματίζεται. Είναι μία αρκετά πρακτική λύση που σας βγάζει από περιττό κόπο. Προσωπικά, χρησιμοποιώ τη μέθοδο του δαχτύλου για όλα τα προϊόντα που είναι σε βαζάκι.

Σας προτείνω να το δοκιμάσετε εάν τα χείλη σας είναι υγιή και ενυδατωμένα και ψάχνετε απλά ένα προϊόν για να τα «φρεσκάρετε». Δεν σας το προτείνω εάν τα χείλη σας έχουν πετσάκια και είναι αφυδατωμένα.

Εάν κάποια από εσάς έχει ήδη δοκιμάσει το Mac Lip Scrubtious, θα ήθελα πολύ να μου πει τη γνώμη της. Ίσως, να μην έχω βρει εγώ ακόμα το σωστό τρόπο να το χρησιμοποιήσω και να το κάνω να δουλέψει!

Περιμένω τα σχόλιά σας! Φιλάκια πολλά σε όλες!

Θέλεις να λαμβάνεις πρώτη όλα τα νέα άρθρα που ανεβαίνουν στο LadiesWorld.gr ?

Κάνε την Εγγραφή σου ΕΔΩ για να είσαι πάντα Ενημερωμένη!

Loading

LadiesWorld.gr – Όλα τα Μυστικά Ομορφιάς είναι Εδώ!

CO-FOUNDER : LadiesWorld.gr YOUTUBE CHANNEL : LadiesWorldGR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *