blank

Κουρέματα 2021: 70 photos από τα Τop 5 trends!

Δείτε 70 φωτογραφίες από τα Top 5 trends κουρέματα του 2021 και πάρτε ιδέες!

Τα Κουρέματα 2021 είναι το θέμα του σημερινού μας άρθρου. Ο φετινός χρόνος είναι ακόμα στην αρχή του και νομίζω ότι είναι η πιο κατάλληλη στιγμή να σας δείξω τις top τάσεις γύρω από τα γυναικεία κουρέματα 2021. Όπως θα διαπιστώσετε, διαβάζοντας τη συνέχεια, τα φετινά trends επικεντρώνονται στα κοντά κουρέματα και σε κουρέματα που δεν είναι τόσο συνηθισμένα. Πάμε λοιπόν να δούμε τί αφορούν τα κοντά κουρέματα 2021 και τί δεν θα περίμενε κανείς ότι θα δούμε στην σημερινή λίστα. Είστε έτοιμες να ξεκινήσουμε;

Κουρέματα 2021: 70 φωτογραφίες από τα Τop 5 trends - LadiesWorld.grVAndreas/Shutterstock

Big chop!

Η πρώτη τάση στα γυναικεία κουρέματα 2021 είναι αφιερωμένη σε όλες τις γυναίκες με πολύ σγουρά μαλλιά και λεπτή μπούκλα. Πρόκειται για το big chop στυλ κουρέματος, το οποίο από τη μία θα σας κάνει τη ζωή πιο εύκολη από την άλλη όμως θα σας παιδέψει πολύ στην περίπτωση που το βαρεθείτε και θελήσετε να μακρύνετε ξανά τα μαλλιά σας. Ανάλογα με το στυλ και την τρίχα των μαλλιών σας απαιτείται λίγο έως καθόλου styling και ελάχιστη περιποίηση. Λούζεστε, στεγνώνετε και είστε έτοιμες!

 

 

 

 

 

 

Ασύμμετρο καρέ!

Στην κατηγορία με τα κοντά κουρέματα 2021 συναντάμε και το ασύμμετρο καρέ. Έχει ξεχωρίσει και συνεχίζει να ξεχωρίζει για το ιδιαίτερο στυλ του, το οποίο ταιριάζει αποδεδειγμένα στο μεγαλύτερο μέρος του γυναικείου πληθυσμού.  Συνήθως, η αριστερή μεριά είναι η πιο ριγμένη καθώς είναι αυτή που είναι πιο κοντή. Η μεριά με την φράντζα έχει σχεδόν πάντα το πλεονέκτημα εκτός από τις περιπτώσεις που το μήκος είναι πιο μακρύ μπροστά και στις δύο πλευρές του προσώπου και πιο κοντό πίσω.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

blank Follow Us και στο Instagram!

Mullet Haircut!

Επόμενη τάση στα κουρέματα 2021 είναι το mullet κούρεμα. Για να είμαι ειλικρινής πιστεύω ότι δεν θα έχει πολύ μεγάλη ζήτηση καθώς δεν είναι ούτε τόσο βολικό ούτε τόσο κολακευτικό. Στην ουσία τα μαλλιά ξεκινάνε από πολύ κοντό μήκος και καταλήγουν σε πιο μακρύ. Οι φωτογραφίες που ακολουθούν θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε καλύτερα τί ακριβώς εννοώ. Στην περίπτωση που μπορείτε να υποστηρίξετε ένα τέτοιο κούρεμα τότε σίγουρα θα ξεχωρίσετε καθώς δεν το συναντάμε συχνά στον περίγυρό μας. Στα αρνητικά της υπόθεσης είναι το γεγονός της περιορισμένης ευελιξίας του. Ακόμα και μία αλογοουρά είναι δύσκολο να δημιουργηθεί, πράγμα που σημαίνει ότι χρειάζεται να τα έχετε κάτω σε μόνιμη βάση.

 

 

 

 

 

Mullet κούρεμα με κοντή φράντζα - Γυναικεία κουρέματα 2021

pinterest.com

 

 

 

Mullet κούρεμα με baby bangs

pinterest.com

 

 

Curtain Bangs!

Εάν πιστεύατε ότι το φετινό μενού δεν θα είχε μέσα κάποιου είδους φράντζα τότε πέσατε χωρίς αμφιβολία έξω. Οι φράντζες που συνοδεύουν τα κουρέματα 2021 είναι αυτές σε στυλ κουρτίνας, εξού και το όνομα curtain bangs. Έχουν πιο μακρύ μήκος και μοιάζουν με αφέλειες χωρισμένες στη μέση. Είναι βολικές καθώς μπορείτε εύκολα να τις κάνετε στην άκρη αν πέφτουν μέσα στα μάτια σας, τραβώντας τες πίσω από τα αυτιά σας ή πιάνοντάς τες με ένα τσιμπιδάκι. Επίσης, δεν θα σας δυσκολέψουν καθόλου στην περίπτωση που θέλετε να τις αφήσετε να μακρύνουν. Αξίζει ακόμα να σημειωθεί πως αν γυρίσετε και τα δύο τμήματα προς την ίδια πλευρά δημιουργείται αυτόματα ένα νέο στυλ χτενίσματος. Το μειονέκτημά τους είναι πως χρειάζονται καθημερινό styling και περιποίηση.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Short Bob!

Το επόμενο trend δεν είναι άλλο από το καρέ. Δεν είναι ποτέ βαρετό και ιδιαίτερα το καλοκαίρι κάνει θραύση. Φέτος θα το δείτε κυρίως σε ίσια γραμμή χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οι φράντζες, οι αφέλειες και τα φιλαρίσματα είναι εκτός μόδας. Μεγάλη τάση είναι ο συνδυασμός του καρέ κουρέματος με το smokey χρώμα μαλλιών. Μπορεί ακόμα να μην έχει κυκλοφορήσει πολύ όμως μόλις ανοίξουν πάλι τα κομμωτήρια θα το βλέπετε παντού μπροστά σας, όπως γίνεται άλλωστε πάντα με όλα τα καινούργια trends.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τα δύο γυναικεία κουρέματα 2021 που ήρθαν φέτος να κάνουν τη διαφορά είναι το big chop στυλ και το mullet στυλ. Οι υπόλοιπες 3 τάσεις είναι σταθερά στις κορυφαίες θέσεις τα τελευταία χρόνια. Συνήθως, τα πιο εκκεντρικά και δύσχρηστα κουρέματα είναι αυτά που φεύγουν και γυρίζουν πάλι στη μόδα μετά από χρόνια. Είναι αποδεδειγμένο ότι όλες οι γυναίκες επιλέγουν κάτι το διαφορετικό που ναι μεν ανεβάζει το στυλ τους πολλά επίπεδα αλλά ταυτόχρονα δεν κάνει την καθημερινότητά τους δύσκολη. Για αυτό το λόγο άλλωστε το καρέ κρατάει γερά τα ηνία των πρώτων θέσεων χρόνο με το χρόνο και εποχή με την εποχή. Μάλιστα, σύμφωνα με τους hair experts είναι το top 1 trend στην κατηγορία κοντά κουρέματα 2021!

Εσάς πώς σας φάνηκαν τα παραπάνω trends και ποιά είναι αυτά που ξεχωρίσατε; Θα περιμένω τα σχόλιά σας! Τα ξαναλέμε σύντομα! Φιλάκια πολλά σε όλες!

Καταχώρισε και εσύ την Επιχείρησή σου στο

Ψάχνεις? Βρες!

 

CO-FOUNDER : LadiesWorld.gr YOUTUBE CHANNEL : LadiesWorldGR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *