blank

Κοντά κουρέματα: 50 ιδέες για κάθε ηλικία

Δείτε 50 προτάσεις από τα Top κοντά κουρέματα 2023 και πάρτε ιδέες! (Φωτογραφίες 2023)

Σήμερα φίλες μου θα σας μιλήσω για κοντά κουρέματα! Θα δούμε παρέα σε ποιά πρόσωπα ταιριάζουν τα κοντά μαλλιά και γενικότερα το κοντό κούρεμα και ποιό μήκος ενδύκνειται να επιλέξετε ανάλογα με το είδος της τρίχας σας. Τα κοντά κουρέματα είναι γενικά αδίκως παρεξηγημένα! Ώρα λοιπόν να σας πω περισσότερα για αυτά και να σας λύσω τις βασικότερες απορίες σας! Εννοείται πως στη συνέχεια θα βρείτε φωτογραφίες με φανταστικές ιδέες και προτάσεις.

Κοντά κουρέματα: 50 ιδέες για κάθε ηλικία - LadiesWorld.gr

softdelusion66/Shutterstock

Κοντά κουρέματα: Αγορίστικο στυλ!

Θα ξεκινήσω με το πιο παρεξηγημένο κοντό κούρεμα από όλα, το οποίο δεν είναι άλλο από το αγορίστικο στυλ. Το εν λόγω κούρεμα είναι γνωστό και ως pixie hair και φέτος θεωρείται η νούμερο 1 τάση της μόδας. Οι περισσότερες γυναίκες δεν το επιλέγουν καθώς δεν το θεωρούν θηλυκό και κολακευτικό κούρεμα. Μέγα λάθος κυρίες μου! Είναι ό,τι πιο κολακευτικό, ειδικά για πιο ώριμες κυρίες, αλλά για αυτή την ηλικιακή ομάδα θα μιλήσουμε εκτενέστερα σε επόμενο άρθρο. Έλεγα λοιπόν, ότι πρόκειται για ένα κολακευτικό κούρεμα, το οποίο είναι ιδανικό για μακρόστενα πρόσωπα. Ναι, είναι αλήθεια πως δεν είναι η καλύτερη επιλογή για στρογγυλά και τετράγωνα πρόσωπα γιατί δυστυχώς τους δίνει περισσότερο όγκο. Γενικά τα κοντά κουρέματα και τα κοντά μαλλιά δίνουν περισσότερο όγκο σε αυτά τα δύο σχήματα προσώπου. Εάν ανήκετε σε μία από τις δύο αυτές κατηγορίες προτιμήστε ένα haircut με μήκος κάτω από το σαγόνι και θα με θυμηθείτε!

Τα pixie hair εκτός από στυλάτα είναι και ιδιαίτερα βολικά. Λούζονται στο πι και φι και μπορείτε να κάνετε το styling επίσης σε χρόνο dt. Το μόνο αρνητικό είναι πως ίσως απαιτείται καθημερινό styling, ανάλογα πάντα με το στυλ που θα επιλέξετε. Εάν για παράδειγμα έχετε μακριά φράντζα τότε σίγουρα θα χρειαστεί να ασχολείστε μαζί της σε καθημερινή βάση. Ο χρόνος ωστόσο που είναι απαραίτητος είναι ελάχιστος και έτσι δεν θα σας φαίνεται κουραστικό.

Επίσης, δυστυχώς λόγω του ότι χάνουν εύκολα την φόρμα τους, η μηνιαία επίσκεψη στον κομμωτή σας είναι δεδομένη.

Σε κάθε περίπτωση, εάν έχετε πιο αδύναμη και ταλαιπωρημένη τρίχα επιλέξτε ένα αγορίστικο κούρεμα με κλειστά τα μάτια! Τα μαλλιά σας θα δείχνουν πολύ πιο δυνατά, πλούσια και υγιή!

Κοντά κουρέματα: Κοντό καρέ!

Πάμε τώρα στο κοντό καρέ. Είναι από τα κοντά κουρέματα που τα βλέπουμε στις τάσεις της μόδας ξανά και ξανά. Όπως το αγορίστικο στυλ έτσι και το κοντό καρέ, που φτάνει μέχρι το μήκος του σαγονιού ή των αυτιών, δεν ταιριάζει σε στρογγυλά και τετράγωνα πρόσωπα. Παρόλα αυτά πολλές γυναίκες με τα παραπάνω σχήματα προσώπου το επιλέγουν συνεχώς και πολύ καλά κάνουν. Εφόσον εσείς θεωρείτε πως μπορείτε να το υποστηρίξετε γιατί να μην το επιλέξετε ακόμα και αν το σχήμα του προσώπου σας δεν είναι το ιδανικό σύμφωνα πάντα με τους hair experts? Απλά δώστε βάση στο εξής: Η λεπτή τρίχα φαίνεται πιο πλούσια με ένα κοντό κούρεμα. Οπότε προσέξτε μήπως άθελα σας δώσετε υπερβολικό όγκο στο κεφάλι σας.

Για το styling δεν θα πω πολλά, καθώς τα έχω ήδη αναφέρει σε προηγούμενο άρθρο. Το μόνο που θα σας υπενθυμίσω είναι πως θα χρειαστεί να οπλιστείτε με άπλετη υπομονή εφόσον επιλέξετε ένα καρέ κούρεμα!

blank Follow Us και στο Instagram!

Εσάς σας αρέσουν τα κοντά μαλλιά? Περιμένω τα σχόλιά σας! Ραντεβού στο επόμενό μας άρθρο! Φιλάκια πολλά σε όλες!
Ξανθά μαλλιά γαλλικό καρέ

Pinterest.com/Marisol Meza

 

 

 

 

 

 

Chic pixie γυναικείο κούρεμα - Ladiesworld.gr

Pinterest.com

Κοντά κουρέματα - Bob haircut χωρίς φιλάρισμα

Pinterest.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Κοντά μαλλιά σε ροζ απόχρωση - Ladiesworld.gr

Pinterest.com

 

Ίσια μαλλιά σε κοντό μήκος - Κοντά κουρέματα

Pinterest.com

 

 

Κοντά κουρέματα - Μαύρα μαλλιά κοντά στα πλάγια

Pinterest.com

 

Pixie κούρεμα 2022 - Ladiesworld.gr

Pinterest.com

Bob haircut πολύ κοντό σε ίσια γραμμή

Pinterest.com

 

 

Ιδέες για κοντά κουρέματα γυναικεία

Pinterest.com

 

Εντυπωσιακα ξανθά μαλλιά σε πολύ κοντό μήκος

Pinterest.com

 

Κοντά κουρέματα - Μαλλιά κοντά μαύρα χωρίς φιλάρισμα

Pinterest.com

 

Wavy κοντό κούρεμα

Pinterest.com

 

 

 

 

Κοντό καρέ κούρεμα με φιλάρισμα

Pinterest.com

 

 

 

 

 

 

Κυματιστά κοντά μαλλιά σε ξανθό χρώμα

Pinterest.com/Marta

 

Κοντά κουρέματα - Μαλλιλα σε αγορίστικο στυλ

Pinterest.com/BC

 

 

Κούρεμα σε κοντό μήκος με μακριά φράντζα

Pinterest.com/Rhiannon Ott

 

Καταχώρισε και εσύ την Επιχείρησή σου στο

Ψάχνεις? Βρες!

LadiesWorld.gr – Όλα τα Μυστικά Ομορφιάς είναι Εδώ!

CO-FOUNDER : LadiesWorld.gr YOUTUBE CHANNEL : LadiesWorldGR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *