blank

Ημιμόνιμο μανικιούρ: 3+1 Λόγοι για να το επιλέξετε!

Δείτε 3+1 Λόγους για να επιλέξετε το ημιμόνιμο μανικιούρ! (2019)

Το ημιμόνιμο μανικιούρ έχει μεγάλη ζήτηση όλες τις εποχές του χρόνου και όχι άδικα! Όλο και περισσότερες γυναίκες το προτιμούν και το επιλέγουν αντί του απλού μανικιούρ ή άλλων ημιμόνινων μεθόδων. Σήμερα θα σας πω 4 λόγους για τους οποίους το ημιμόνιμο μανικιούρ έχει γίνει τόσο αγαπητό στο κοινό! Βεβαίως αν το έχετε… μπορείτε και μόνες σας να κάνετε βήμα βήμα ημιμόνιμο μανικιούρ στο σπίτι με φουρνάκι και διάφορα σχέδια!

Ημιμόνιμο μανικιούρ: 3+1 Λόγοι για να το επιλέξετε - LadiesWorld.grStudio Lucky/Shutterstock

Ημιμόνιμο μανικιούρ - Σχέδια

Studio Lucky/Shutterstock

1. Αντοχή και διάρκεια!

Ο πρώτος και ο σημαντικότερος λόγος που έχει γίνει το ημιμόνιμο μανικιούρ τόσο διάσημο και περιζήτητο είναι η αντοχή και η διάρκειά του! Το μικρότερο διάστημα που μπορεί να διαρκέσει είναι 14 ημέρες και το μεγαλύτερο μπορεί να ξεπεράσει τον ενάμιση μήνα. Αυτό εξαρτάται κατά κύριο λόγο από τα ίδια τα νύχια σας. Εάν τα νύχια σας είναι λιπαρά και μακραίνουν γρήγορα τότε πιθανότατα ανήκετε στην κατηγορία των 2 εβδομάδων. Εάν όμως μακραίνουν με αργούς έως κανονικούς ρυθμούς τότε οι πιθανότητες να σας κρατήσουν περισσότερο αυξάνονται κατά πολύ. Προσωπικά, δεν μου αρέσουν όταν μακραίνουν, οπότε τα αφαιρώ στις 3 περίπου εβδομάδες.

Όσον αφορά την αντοχή του ημιμόνιμου έχω να σας πω ότι σε γενικές γραμμές είναι εξαιρετική. Είτε κάνετε ημιμόνιμο μανικιούρ βήμα βήμα μόνες σας στο σπίτι είτε επιλέξετε κάποιον επαγγελματία το αποτέλεσμα όσον αφορά την αντοχή είναι το ίδιο. Το μανό «ψήνεται» και ως εκ τούτου χαλάει δύσκολα. Κάποιες φορές οι άκρες ξεφτίζουν πιο σύντομα από ότι θα έπρεπε και η βάση φουσκώνει και ξεκολλάει. Αν και δεν μπορώ να πω με σιγουριά γιατί συμβαίνει αυτό, θεωρώ ότι αυτές οι περιπτώσεις αποτελούν εξαίρεση.

blank Follow Us και στο Instagram!

2. ’Αμεσο στέγνωμα!

Το πιο εκνευριστικό πράγμα με τα απλά βερνίκια νυχιών είναι το να περιμένει κανείς να στεγνώσουν. Χρειάζεται περίπου 1 ώρα για να ολοκληρωθεί ένα απλό μανικιούρ και άλλη 1 ώρα για να στεγνώσει. Υπάρχουν φυσικά βερνίκια που στεγνώνουν πιο γρήγορα αλλά ακόμα και αυτά θέλουν το χρόνο τους. Τη λύση σε αυτό το πρόβλημα δίνει το ημιμόνιμο μανικιούρ! Απαιτεί περίπου την ίδια ώρα για να ολοκληρωθεί (1 ώρα), αλλά μέσα σε αυτό το διάστημα συμπεριλαμβάνεται και το στέγνωμα.

Τα ημιμόνιμα μανό «ψήνονται» μέσα σε ειδικό φουρνάκι και έτσι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος. Μπορείτε να πιάσετε άφοβα οτιδήποτε χωρίς να χαλάσετε τα νύχια σας. Το άμεσο στέγνωμα που προσφέρει αυτό το είδος μανικιούρ είναι ένα από τους βασικούς λόγους που επιλέγεται από πολλές γυναίκες. Να σημειωθεί ότι μπορείτε να κάνετε και μόνες σας ημιμόνιμο μανικούρ στο σπίτι με φουρνάκι. Δεν είναι αναγκαίο να είστε επαγγελματίας για να προμηθευτείτε τον απαραίτητο εξοπλισμό. Στην αγορά κυκλοφορούν ημιμόνιμα μανό αλλά και ειδικά φουρνάκια για ερασιτέχνες!

Ημιμόνιμο μανικιούρ - Γυαλιστερό αποτέλεσμα

Minszka/Shutterstock

3. Εντυπωσιακό γυαλιστερό αποτέλεσμα!

Το τρίτο πλεονέκτημα του ημιμόνιμου μανικιούρ είναι η εντυπωσιακή γυαλιστερή όψη που έχουν τα νύχια. Το top coat τους δίνει μία απίστευτη γυαλάδα, η οποία διαρκεί μέχρι να αφαιρεθεί το χρώμα. Τη γυαλάδα αυτή δύο πράγματα μπορούν να την θαμπώσουν: Η χλωρίνη και κάποιες φορές τα γάντια. Σε εμένα προσωπικά με τα γάντια δεν έχουν θολώσει ποτέ, αλλά υπάρχουν κοπέλες που παραπονιούνται ότι τους συμβαίνει. Όσον αφορά τη χλωρίνη, δεν πρέπει έτσι και αλλιώς να έρχεται σε επαφή με τα χέρια σας, οπότε πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικές!

4. Μικρό κόστος!

Οι τιμές του ημιμόνιμου μανικιούρ ποικίλουν αλλά κοστίζει σίγουρα λιγότερο από άλλες ημιμόνιμες μεθόδους όπως το ακρυλικό και το gel. Συνήθως ξεκινάνε από 10€ και μπορούν να φτάσουν τα 40€ ανάλογα με τις τεχνοτροπίες και τα σχέδια που θα επιλέξετε. Αυτό φυσικά εξαρτάται και από τον επαγγελματία. Κάποιοι δεν έχουν καθόλου επιπλέον χρεώσεις και κάποιοι άλλοι χρεώνουν παραπάνω από το γαλλικό μέχρι και τα σχέδια. Όπως και να έχει, οποιαδήποτε άλλη τεχνική ημιμόνιμου ξεκινάει το λιγότερο από 20-30€!

Και μιας και μιλάμε για σχέδια, αξίζει να σημειωθεί πως στο ημιμόνιμο μανικιούρ γίνονται σχέδια παντός τύπου! Μπορείτε να ζητήσετε να σας κάνουν ότι θα σας έκαναν και στο ακρυλικό ή το gel!

Τέλος, μπορείτε να κάνετε ημιμόνιμο μανικιούρ στο σπίτι με φουρνάκι σχεδόν χωρίς να ξοδέψετε καθόλου χρήματα! Το μόνο που θα πρέπει να πληρώσετε είναι ο εξοπλισμός για το μανικιούρ! Μέσα σε μερικούς μήνες θα έχετε κάνει, χωρίς αμφιβολία, απόσβεση των χρημάτων σας. Ήδη πολλές γυναίκες επιλέγουν να κάνουν ημιμόνιμο μανικιούρ στο σπίτι με φουρνάκι, ειδικά εκείνες που προτιμούν τα μονόχρωμα νύχια.

Εάν ακολουθηθούν ορισμένοι κανόνες και γίνει το ημιμόνιμο μανικιούρ βήμα βήμα χωρίς βιασύνη, τότε το αποτέλεσμα είναι εκθαμβωτικό! Το μόνο που θα σα δυσκολέψει εάν επιλέξετε να κάνετε ημιμόνιμο μανικιούρ στο σπίτι μόνες σας είναι η αφαίρεσή του. Θέλει προσοχή ώστε να μην τραυματιστούν τα νύχια σας! Στην περίπτωση που πιστεύετε ότι δεν θα καταφέρετε να τα βγάλετε, είναι καλύτερα να εμπιστευτείτε κάποιον επαγγελματία. Τέλος, αν θέλετε να κάνετε στο ημιμόνιμο μανικιούρ σχέδια ή τεχνοτροπίες, προτιμήστε έναν nail artist που να έχει γνώσεις πάνω σε αυτό!

Αυτά και για σήμερα! Τα ξαναλέμε σύντομα! Φιλάκια σε όλες!

Καταχώρισε και εσύ την Επιχείρησή σου στο

Ψάχνεις? Βρες!

LadiesWorld.gr – Όλα τα Μυστικά Ομορφιάς είναι Εδώ!

CO-FOUNDER : LadiesWorld.gr YOUTUBE CHANNEL : LadiesWorldGR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *