Malaxi Antistress Massage

Πληροφορίες - Listing Details

Malaxi Antistress Massage - Directory LadiesWorld.gr
0

0 Reviews

Malaxi Antistress Massage

Malaxi Antistress Massage - Εάν ο πόνος σε εμποδίζει να κινηθείς στο σπίτι, στη δουλειά, στο παιχνίδι με τα παιδιά, στη βόλτα με τους φίλους σου, κλείσε ραντεβού τώρα!

✅ Προβλήματα του αυχένα και των ώμων
✅ Πόνοι στην πλάτη και τη μέση
✅ Ισχιαλγίες - οσφυαλγίες
✅ Κήλες μεσοσπονδυλίων δίσκων
✅ Προβλήματα γονάτων, αστραγάλων και ποδιών
✅ Σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα και επικονδυλίτιδες
✅ Τραυματισμοί και ατυχήματα
✅ Πόνοι περιόδου και κεφαλαλγίες.

Μασάζ ή χειρομάλαξη είναι η θεραπευτική δύναμη του αγγίγματος!
Ayurveda Massage, Back-Neck-Shoulders Massage, Head Massage, Hot Stones Massage, Leg & Foot Massage, Lymphatic Massage, Massage, Relaxing Massage, Shiatsu Massage, Sports Massage, Swedish Massage κ.α.

Από αρχαιοτάτων χρόνων το μασάζ απασχόλησε τον άνθρωπο και χρησιμοποιήθηκε αποτελεσματικά σε όλο τον κόσμο σαν θεραπευτική μέθοδος και αγωγή, που ανέπτυξε ο άνθρωπος από ένστικτο.
Σε όλους τους πολιτισμούς έχουμε αναφορές για την αξία και τη συστηματική χρήση των μαλάξεων και των σωματικών ασκήσεων.
Κατά τη Σινική περίοδο, γύρω στο 2500 π.Χ. οι Κινέζοι είχαν εντάξει στις θεραπευτικές τεχνικές τους τη συστηματική χρήση των μαλάξεων, συγχρόνως με τη σωματική άσκηση και τις αναπνευστικές κινήσεις αποσκοπώντας στην ενεργοποίηση του οργανισμού, ώστε να ξαναβρεί την ισορροπία του.
Στην Αρχαία Ελλάδα, οι αρχαίοι Έλληνες με τον Ιπποκράτη έθεσαν τα θεμέλια της γυμναστικής και των μαλάξεων, κάνοντας λόγο ότι η διατήρηση της υγείας απαιτεί μια κατάσταση ισορροπίας ανάμεσα στο σώμα, το νου και το περιβάλλον και συνιστούσαν τις μαλάξεις, τη γυμναστική, την υδροθεραπεία, την κινησιοθεραπεία και τη σωστή στάση του σώματος.
Επίσης, Νοτιαμερικανοί, Ινδιάνοι, Μεξικάνοι και άλλες εθνικότητες έχουν χρησιμοποιήσει το μασάζ.
Στο τέλος του 19ου αιώνα και στις αρχές του 20ου πολλοί γιατροί στην Αμερική και στην Ευρώπη συνέχισαν την παράδοση και συνιστούσαν μασάζ για οποιαδήποτε περίπτωση, εφαρμόζοντας διάφορα είδη μασάζ για την αντιμετώπιση ψυχοσωματικών προβλημάτων και όχι μόνο.
Καθώς όμως η πίεση του χρόνου και το υψηλό κόστος της ιατρικής περίθαλψης αυξήθηκαν, οι γιατροί άρχισαν να δίνουν ιδιαίτερη σημασία στις τεχνολογικές εξελίξεις και όχι στη δουλειά με τα χέρια. Έτσι το μασάζ έγινε μια ξεχασμένη θεραπευτική τέχνη στο δυτικό κόσμο.
Σήμερα, αναγνωρίζεται πάλι σαν παγκόσμιο εργαλείο θεραπείας, απόλαυσης και επικοινωνίας.

Το άγγιγμα ξεκινάει ήδη από την εμβρυακή κατάσταση καθώς με κάθε κίνηση που κάνει η έγκυος κάνει μασάζ και διεγείρει το παιδί μέσα της.
Μετά τη γέννηση, η σωματική επαφή με το μωρό βοηθάει την ανάπτυξη του νευρικού συστήματός του και του δίνει τη δυνατότητα να αναπτύξει τις κινητικές του ικανότητες.
Η σωματική επαφή στην αρχή της ζωής μας είναι μια ουσιαστική τροφή συναισθηματικής τροφής και αργότερα, όταν σαν ενήλικες νιώθουμε άσχημα, ένα καθησυχαστικό άγγιγμα μπορεί να μας ηρεμήσει, όπως όταν ήμασταν παιδιά.
Η αφή είναι μοναδική ανάμεσα στις αισθήσεις μας. Ό,τι αγγίζουμε, μας αγγίζει, ό,τι μας αγγίζει αγγίζεται και από εμάς!

Οι συνεδρίες γίνονται κατ΄οίκον και Μόνο εντός Αττικής.

Τοποθεσία - Location

Επικοινωνία - Contact

  • Διεύθυνση
    Αναγνωσταρά 69, Κερατσίνι, Πειραιάς, Ελλάδα
  • Τηλέφωνο
  • Email
    [email protected]
  • Ταχ. Κώδικας
    18757

0 Reviews

Leave a Review

Your Rating:

Καταχώρισε την Επιχείρησή σου!

Ψάχνεις? Βρες!